Kijk iedereen wil vaak graag weten van welk ras hij afkomt. Maar weet dat de mens van oorsprong godswezens zijn en alle mogelijke levens al hebben doorlopen en mee verbonden is en je bent nu hier op aarde via een ras omdat het niet eenvoudig om op aarde te komen. Het is belangrijk dat je weet dat je een starseed bent en dat je een missie hebt uit te voeren, daar gaat het om. Want kom je nu van de Plejaden of Andromeda, dat is niet wat jij bent, jij bent een MENS van oorsprong en er zijn 400.000 andere menselijke rassen en nog eens een triljoen andere levens vormen verdeeld over miljarden werelden en planeten.
 • Openbare groep
 • 254 Video - Foto
 • 37 foto's
 • 5 Video’s
 • Onderwijs
 • hebben jullie dit wel eens gezien, hoe we misleid worden mbt de windmolens, de echte reden is geheel anders...Het wordt steeds gekker, ik dacht al, dat is nooit rendabel, maar dit slaat echt alles, is pure onderdrukking...en gaan ze nog zeggen hoe goed het is.......
  https://www.facebook.com/1276505089/videos/635952578503188/
  hebben jullie dit wel eens gezien, hoe we misleid worden mbt de windmolens, de echte reden is geheel anders...Het wordt steeds gekker, ik dacht al, dat is nooit rendabel, maar dit slaat echt alles, is pure onderdrukking...en gaan ze nog zeggen hoe goed het is....... https://www.facebook.com/1276505089/videos/635952578503188/
  0 Reacties 0 x Gedeeld 220 Bekeken
 • Hier vind je alle info die ik deel https://linktr.ee/yanadath
  Hier vind je alle info die ik deel https://linktr.ee/yanadath
  LINKTR.EE
  yanadath | Instagram, Facebook, TikTok | Linktree
  Rene Yanadath - All my Webpages, Martijn van Staveren / Tibet music, books E+NL
  0 Reacties 0 x Gedeeld 250 Bekeken
 • Ik heb 11 interviews vertaald naar NL en Duits, ook in het Engels beschikbaar, is echt een giga schat aan informatie wat er Galactisch allemaal echt gaande is op, in en rond de aarde, zelfs vele beschavingen die ik nooit eerder heb gehoord, terwijl ik er zelf al meer dan 300 heb verzameld op mijn webpages, Karry Camelot interview Mark Richard die ooit commander in het Secret Space Program,en vele galactische schepen heeft bestuurd en geeft veel details, die zelf voor mij nog onbekend waren, geeft een goed beeld wat er echt gaande is op aarde, waarom andere beschavingen ons niet komen helpen, maar het probleem is, ze zijn er allemaal al en velen helpen ons de aarde te beschermen, we zijn in oorlog met velen, en ook velen hebben al kolonie op aarde, het gaat best ver, als dit je nog niet echt mee bekend, maar is erg belangrijk dit te lezen, heb je vragen stel ze.
  Zie deze link waar je de pdf's kan vinden in NL, Engels en Duits
  https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1wYX25OXJDCL7TbOmd0bhS_ohB-pYNdaE
  Ik heb 11 interviews vertaald naar NL en Duits, ook in het Engels beschikbaar, is echt een giga schat aan informatie wat er Galactisch allemaal echt gaande is op, in en rond de aarde, zelfs vele beschavingen die ik nooit eerder heb gehoord, terwijl ik er zelf al meer dan 300 heb verzameld op mijn webpages, Karry Camelot interview Mark Richard die ooit commander in het Secret Space Program,en vele galactische schepen heeft bestuurd en geeft veel details, die zelf voor mij nog onbekend waren, geeft een goed beeld wat er echt gaande is op aarde, waarom andere beschavingen ons niet komen helpen, maar het probleem is, ze zijn er allemaal al en velen helpen ons de aarde te beschermen, we zijn in oorlog met velen, en ook velen hebben al kolonie op aarde, het gaat best ver, als dit je nog niet echt mee bekend, maar is erg belangrijk dit te lezen, heb je vragen stel ze. Zie deze link waar je de pdf's kan vinden in NL, Engels en Duits https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1wYX25OXJDCL7TbOmd0bhS_ohB-pYNdaE
  0 Reacties 0 x Gedeeld 358 Bekeken
 • Dit is het meest recente boek van Dr Salla. Het gaat vooral om de verschillende giga grote ruimteschepen - arks die overal op aarde liggen en zelfs 1 op de maan, die allemaal voor driekwart zijn geactiveerd door een giga grote spacevloot bij Jupiter & de maan Ganymedes. Lijkt erop dat er iets groots gaande is en eigenlijk weet niemand exact wat de reden is, dit is belangrijke info voor de mensheid die nog steeds geloven dat we alleen zijn in het universum. Ik heb het boek met de computer vertaald naar NL. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
  Dit is het meest recente boek van Dr Salla. Het gaat vooral om de verschillende giga grote ruimteschepen - arks die overal op aarde liggen en zelfs 1 op de maan, die allemaal voor driekwart zijn geactiveerd door een giga grote spacevloot bij Jupiter & de maan Ganymedes. Lijkt erop dat er iets groots gaande is en eigenlijk weet niemand exact wat de reden is, dit is belangrijke info voor de mensheid die nog steeds geloven dat we alleen zijn in het universum. Ik heb het boek met de computer vertaald naar NL. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
  Bestandstype: pdf
  Leuk
  1
  0 Reacties 0 x Gedeeld 477 Bekeken
 • Kijk een zeer belangrijk bericht!!
  Lees dit eens goed
  De pijnappelklier, Het derde oog en kundalini zijn allemaal manieren om de mensheid gevangen te houden in de Matrix
  Als we allen dit doorzien, kunnen we ons bevrijden uit de matrix
  De pijnappelklier
  De pijnappelklier wordt gevonden bij veel diersoorten in ons dierenrijk en ik begrijp dat mensen tot de conclusie zouden komen dat mijn suggestie dat het een biologisch implantaat is geen enkele zin heeft. Als je onze "moderne" experimenten overweegt, zullen wetenschappers een idee uitproberen op verschillende andere soorten voordat experimenten worden geïmplementeerd in onze mensheid. Bedenk nu experimenten die betrekking hebben op zeer geavanceerde wezens met zowel technologie als kennis van de kosmos, wiens agenda het is om deze planeet, haar omgeving en uiteindelijk haar mensheid te controleren. Na ontelbare rassen te hebben gemanipuleerd in ontelbare sterrenstelsels en galactische systemen doorheen het kosmische speelveld over eonen en tijdperken heen, hebben deze wezens de meest geavanceerde technologieën van controle ontwikkeld, waarvan sommige multidimensionale energetische programma's en ingewikkelde multidimensionale biologische implantaten zijn. Wanneer men dit probleem vanuit een groter perspectief bekijkt, maken andere versies van de pijnappelklier die bij veel soorten bestaan perfect sense.
  Om dit te bereiken, moesten de goden en hun archons een menselijke versie van deze pijnappelklier creëren en deze implanteren in onze fysiologie, zodat het kan communiceren met een energetisch programmalaag (het chakra-lichaam/regenboog-lichaam of de zeven zegels), die op zijn beurt energetisch communiceert met hun synthetische lichtconstructies.
  De pijnappelklier is de fysieke interface voor dit energetisch softwareprogramma dat afkomstig is van zijn valse en synthetische lichtconstructie.
  Ongeveer 300.000 jaar geleden begonnen de eerste genetische manipulaties door deze goden plaats te vinden. Op dat moment hadden we nog geen pijnappelklier en ons gedrag was veel meer gebalanceerd en gecentreerd en niet reactief. Onze functioneringssystemen werden direct gereguleerd door ons bewustzijn. Het endocriene systeem geeft hormonen (chemische boodschappers) af die verschillende menselijke functies reguleren, waaronder metabolisme, groei en ontwikkeling, weefselfunctie en vooral stemming. Dit maakt het endocriene systeem een reactief systeem. Het systeem interageert op zijn beurt met het fysieke lichaam, het emotionele lichaam en zelfs het mentale lichaam. Als de goden het endocriene systeem kunnen beïnvloeden en controleren, dan controleren ze praktisch de gehele ontwikkeling van de menselijke fysiologie en de regulatie van stemming, wat een cruciale factor is aangezien stemming gedrag beheerst. Dus om dit niveau van controle te bereiken, moesten de goden hun eigen versie van een klier creëren die de mogelijkheid heeft om te communiceren met de hypofyse en daarom de rest van de klieren die het gehele endocriene systeem vormen.
  Van alle klieren die deel uitmaken van het endocriene systeem, speelt de pijnappelklier een belangrijke, uitvoerende en zelfs imperialistische rol. Het is fysiek direct verbonden met ons centrale zenuwstelsel. De pijnappelklier is de interface tussen het endocriene systeem en het zenuwstelsel. Het zet zenuwstelselsignalen om in endocriene signalen en is daarom verantwoordelijk voor de regulatie van endocriene functies via de hypofyse. Denk er zo over na: de hypofyse is de openbare facade van het bestuur van het endocriene systeem, maar de pijnappelklier is de verborgen hand die achter de schermen aan de touwtjes trekt en heimelijk regeert. Het is perfect fysiek gepositioneerd om een kardinaal rol te spelen. De pijnappelklier is ook verantwoordelijk voor de afscheiding van het hormoon melatonine, dat helpt bij het reguleren van waak/slaappatronen en circadiane ritmes.
  De pijnappelklier scheidt ook Dimethyltryptamine (DMT) af. DMT zorgt voor een toename van serotonine receptoren in de hersenen, terwijl farmaceutische antidepressiva juist een drastisch verminderd aantal serotonine receptoren produceren. Een toename van serotonine receptoren betekent dat de hersenen klaar zijn om een toename van activiteit en dus informatie te ontvangen en te verwerken. DMT faciliteert het functioneren van de geest op een andere manier en vergroot ook het vermogen aanzienlijk. DMT is niet alleen een stof die de geest beïnvloedt, maar kan ook bewustzijnstoestanden veranderen. Ervaringen in veranderde bewustzijnstoestanden zijn belangrijk voor de groei en ontwikkeling van de mensheid, maar hoe deze veranderde staten worden bereikt is het punt van discussie.
  Afhankelijk van de methode om een veranderde staat te bereiken, of het nu gaat om een ritueel, gebed, chemische inductie of - zoals ik verkies - simpelweg door middel van het hart, bepaalt welke realiteiten worden bereikt. De methode creëert het niveau van kennis en wijsheid dat verkregen kan worden. Sommige mensen noemen DMT 'het geestmolecuul', omdat het letterlijk de hersenen en de geest stimuleert om een portaal van bewustzijn te openen naar andere rijken, paradigma's en dimensies. Mensen reizen daadwerkelijk met hun bewustzijn door de kosmos en komen vaak in contact met wezens uit andere realiteiten. Dit klinkt allemaal geweldig en dat is het ook - als je enige referentiepunt onze huidige aardse realiteit is, ook wel bekend als de Matrix. Als men echter een groter referentiepunt heeft, zoals persoonlijke ervaringen van andere realiteiten en/of de Liefde en Kennis in de diepten en stilte binnenin het hart en de Ziel Essentie, dan realiseert men zich dat verlichting via de pijnappelklier een chemisch geïnduceerde vorm van verlichting is. Het stemt het lagere bewustzijn af op de kosmische geest van de god van religies.
  De pijnappelklier en de kosmische matrix
  Sommige mensen voelen dat ze samensmelten en communiceren met God, zonder te beseffen dat ze eigenlijk door de lenzen van de kosmische hivemind van deze godheid naar het lagere Universele paradigma kijken. Hoewel de liefde en kennis die mensen door dit proces ervaren en verkrijgen, gezien onze huidige omstandigheden ongelooflijk en verbazingwekkend zijn, bevinden ze zich helaas nog steeds binnen de grenzen van de realiteiten en domeinen van de goden en hun archonten. Mensen vergeten gemakkelijk hoe verstoken we zijn van echte liefde en kennis. We zijn meer geassimileerd in de realiteiten die door deze goden en hun archonten zijn gecreëerd dan de meesten willen erkennen en begrijpen.
  Dit creëert een ander pad dan degene die ik deel. De weg via de pijnappelklier leidt naar een 4-dimensionale kosmische geestesmatrix. Mensen vergeten vaak dat de pijnappelklier zich in het hoofd en de hersenen bevindt en daarom verbonden is met een mentale constructie. Of het nu aards of kosmisch is, het blijft nog steeds een mentale constructie, omdat de kennis en wijsheid die ik deel gaan over de weg van het hart die zich bevindt voorbij het Chakra lichaam.
  Als men terugkijkt door onze vastgelegde geschiedenis, kan men zien dat de pijnappelklier in veel culturen door de eeuwen heen is vereerd als de zetel van de ziel. Ik ben het absoluut niet eens met die visie, omdat ik voel en weet dat de kern van mijn ziel in mijn hart zit en niet in mijn hoofd.
  Om een analogie te gebruiken; denk aan de pijnappelklier als een tuner in een televisie. Als men elektriciteit begrijpt, en ik bedoel echt en werkelijk begrijpt, dan begint men te beseffen dat elektriciteit een levend bewustzijn is en dus een levend wezen. Elektriciteit bevat een ongelooflijke hoeveelheid informatie en kennis. Onze lichamen zijn een vat van levende bewuste elektrische signalen. Onze hersenen functioneren ook als een netwerk van levende bewuste elektrische signalen.
  Elektriciteit is de werkelijke kracht die onze technologische apparatuur tot leven brengt. Maar de televisie functioneert op een oppervlakkige laag van programma's die binnenkomen op radiogolven. Het is dezelfde opstelling voor de mensheid, want er is een oppervlakkige laag van programma's waar we vanuit functioneren.
  Het sap dat ons tot leven brengt, is ons Spiritueel Bewustzijn dat afkomstig is van ons Hogere Zelf en onze Ziel Essentie, en het komt binnen via ons hart. Het sap dat een televisie tot leven brengt, is de elektriciteit en het komt de televisie binnen via de voeding, wat dus het hart van de televisie is. Er is een deel van de televisie dat de 'tuner' wordt genoemd, dat is hoe de televisiesignalen ontvangt en decodeert, die vervolgens worden geprojecteerd op het scherm als programma's. De televisie-tuner is ontworpen om signalen op te pikken die om ons heen zweven en die we niet kunnen zien. We hebben ook een deel in ons dat dezelfde functie vervult en dat de pijnappelklier wordt genoemd. We hebben vastgesteld dat de pijnappelklier een decoder is van signalen, omdat het zenuwstelselsignalen omzet in hormonale signalen en vice versa, maar dat is de functie ervan op fysiek niveau. Maar hoe zit het met de functionaliteit ervan op energetisch niveau?
  Wat als de pijnappelklier een multidimensionaal implantaat is?
  Deze god en zijn archonten zijn een multidimensionale kliek met een multidimensionale aanval op onze mensheid, dus het is logisch gezien wie we zijn en waartoe we in staat zijn, dat ze ons zouden manipuleren met een multidimensionaal implantaat.
  Afhankelijk van welke frequentie de tuner van je televisie is afgestemd, zal bepalen welk programma wordt geprojecteerd. Een specifieke frequentie stemt je af op één kanaal en programma. Wanneer een andere frequentie wordt gekozen, wordt er toegang verkregen tot een ander kanaal/programma/werkelijkheid, dat dan wordt geprojecteerd en ervaren. zie voor vervolg het boek zelf https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1Zivqicm2ESN_zv58bzF6x4aNaVrG0xa0
  Kijk een zeer belangrijk bericht!! Lees dit eens goed De pijnappelklier, Het derde oog en kundalini zijn allemaal manieren om de mensheid gevangen te houden in de Matrix Als we allen dit doorzien, kunnen we ons bevrijden uit de matrix De pijnappelklier De pijnappelklier wordt gevonden bij veel diersoorten in ons dierenrijk en ik begrijp dat mensen tot de conclusie zouden komen dat mijn suggestie dat het een biologisch implantaat is geen enkele zin heeft. Als je onze "moderne" experimenten overweegt, zullen wetenschappers een idee uitproberen op verschillende andere soorten voordat experimenten worden geïmplementeerd in onze mensheid. Bedenk nu experimenten die betrekking hebben op zeer geavanceerde wezens met zowel technologie als kennis van de kosmos, wiens agenda het is om deze planeet, haar omgeving en uiteindelijk haar mensheid te controleren. Na ontelbare rassen te hebben gemanipuleerd in ontelbare sterrenstelsels en galactische systemen doorheen het kosmische speelveld over eonen en tijdperken heen, hebben deze wezens de meest geavanceerde technologieën van controle ontwikkeld, waarvan sommige multidimensionale energetische programma's en ingewikkelde multidimensionale biologische implantaten zijn. Wanneer men dit probleem vanuit een groter perspectief bekijkt, maken andere versies van de pijnappelklier die bij veel soorten bestaan perfect sense. Om dit te bereiken, moesten de goden en hun archons een menselijke versie van deze pijnappelklier creëren en deze implanteren in onze fysiologie, zodat het kan communiceren met een energetisch programmalaag (het chakra-lichaam/regenboog-lichaam of de zeven zegels), die op zijn beurt energetisch communiceert met hun synthetische lichtconstructies. De pijnappelklier is de fysieke interface voor dit energetisch softwareprogramma dat afkomstig is van zijn valse en synthetische lichtconstructie. Ongeveer 300.000 jaar geleden begonnen de eerste genetische manipulaties door deze goden plaats te vinden. Op dat moment hadden we nog geen pijnappelklier en ons gedrag was veel meer gebalanceerd en gecentreerd en niet reactief. Onze functioneringssystemen werden direct gereguleerd door ons bewustzijn. Het endocriene systeem geeft hormonen (chemische boodschappers) af die verschillende menselijke functies reguleren, waaronder metabolisme, groei en ontwikkeling, weefselfunctie en vooral stemming. Dit maakt het endocriene systeem een reactief systeem. Het systeem interageert op zijn beurt met het fysieke lichaam, het emotionele lichaam en zelfs het mentale lichaam. Als de goden het endocriene systeem kunnen beïnvloeden en controleren, dan controleren ze praktisch de gehele ontwikkeling van de menselijke fysiologie en de regulatie van stemming, wat een cruciale factor is aangezien stemming gedrag beheerst. Dus om dit niveau van controle te bereiken, moesten de goden hun eigen versie van een klier creëren die de mogelijkheid heeft om te communiceren met de hypofyse en daarom de rest van de klieren die het gehele endocriene systeem vormen. Van alle klieren die deel uitmaken van het endocriene systeem, speelt de pijnappelklier een belangrijke, uitvoerende en zelfs imperialistische rol. Het is fysiek direct verbonden met ons centrale zenuwstelsel. De pijnappelklier is de interface tussen het endocriene systeem en het zenuwstelsel. Het zet zenuwstelselsignalen om in endocriene signalen en is daarom verantwoordelijk voor de regulatie van endocriene functies via de hypofyse. Denk er zo over na: de hypofyse is de openbare facade van het bestuur van het endocriene systeem, maar de pijnappelklier is de verborgen hand die achter de schermen aan de touwtjes trekt en heimelijk regeert. Het is perfect fysiek gepositioneerd om een kardinaal rol te spelen. De pijnappelklier is ook verantwoordelijk voor de afscheiding van het hormoon melatonine, dat helpt bij het reguleren van waak/slaappatronen en circadiane ritmes. De pijnappelklier scheidt ook Dimethyltryptamine (DMT) af. DMT zorgt voor een toename van serotonine receptoren in de hersenen, terwijl farmaceutische antidepressiva juist een drastisch verminderd aantal serotonine receptoren produceren. Een toename van serotonine receptoren betekent dat de hersenen klaar zijn om een toename van activiteit en dus informatie te ontvangen en te verwerken. DMT faciliteert het functioneren van de geest op een andere manier en vergroot ook het vermogen aanzienlijk. DMT is niet alleen een stof die de geest beïnvloedt, maar kan ook bewustzijnstoestanden veranderen. Ervaringen in veranderde bewustzijnstoestanden zijn belangrijk voor de groei en ontwikkeling van de mensheid, maar hoe deze veranderde staten worden bereikt is het punt van discussie. Afhankelijk van de methode om een veranderde staat te bereiken, of het nu gaat om een ritueel, gebed, chemische inductie of - zoals ik verkies - simpelweg door middel van het hart, bepaalt welke realiteiten worden bereikt. De methode creëert het niveau van kennis en wijsheid dat verkregen kan worden. Sommige mensen noemen DMT 'het geestmolecuul', omdat het letterlijk de hersenen en de geest stimuleert om een portaal van bewustzijn te openen naar andere rijken, paradigma's en dimensies. Mensen reizen daadwerkelijk met hun bewustzijn door de kosmos en komen vaak in contact met wezens uit andere realiteiten. Dit klinkt allemaal geweldig en dat is het ook - als je enige referentiepunt onze huidige aardse realiteit is, ook wel bekend als de Matrix. Als men echter een groter referentiepunt heeft, zoals persoonlijke ervaringen van andere realiteiten en/of de Liefde en Kennis in de diepten en stilte binnenin het hart en de Ziel Essentie, dan realiseert men zich dat verlichting via de pijnappelklier een chemisch geïnduceerde vorm van verlichting is. Het stemt het lagere bewustzijn af op de kosmische geest van de god van religies. De pijnappelklier en de kosmische matrix Sommige mensen voelen dat ze samensmelten en communiceren met God, zonder te beseffen dat ze eigenlijk door de lenzen van de kosmische hivemind van deze godheid naar het lagere Universele paradigma kijken. Hoewel de liefde en kennis die mensen door dit proces ervaren en verkrijgen, gezien onze huidige omstandigheden ongelooflijk en verbazingwekkend zijn, bevinden ze zich helaas nog steeds binnen de grenzen van de realiteiten en domeinen van de goden en hun archonten. Mensen vergeten gemakkelijk hoe verstoken we zijn van echte liefde en kennis. We zijn meer geassimileerd in de realiteiten die door deze goden en hun archonten zijn gecreëerd dan de meesten willen erkennen en begrijpen. Dit creëert een ander pad dan degene die ik deel. De weg via de pijnappelklier leidt naar een 4-dimensionale kosmische geestesmatrix. Mensen vergeten vaak dat de pijnappelklier zich in het hoofd en de hersenen bevindt en daarom verbonden is met een mentale constructie. Of het nu aards of kosmisch is, het blijft nog steeds een mentale constructie, omdat de kennis en wijsheid die ik deel gaan over de weg van het hart die zich bevindt voorbij het Chakra lichaam. Als men terugkijkt door onze vastgelegde geschiedenis, kan men zien dat de pijnappelklier in veel culturen door de eeuwen heen is vereerd als de zetel van de ziel. Ik ben het absoluut niet eens met die visie, omdat ik voel en weet dat de kern van mijn ziel in mijn hart zit en niet in mijn hoofd. Om een analogie te gebruiken; denk aan de pijnappelklier als een tuner in een televisie. Als men elektriciteit begrijpt, en ik bedoel echt en werkelijk begrijpt, dan begint men te beseffen dat elektriciteit een levend bewustzijn is en dus een levend wezen. Elektriciteit bevat een ongelooflijke hoeveelheid informatie en kennis. Onze lichamen zijn een vat van levende bewuste elektrische signalen. Onze hersenen functioneren ook als een netwerk van levende bewuste elektrische signalen. Elektriciteit is de werkelijke kracht die onze technologische apparatuur tot leven brengt. Maar de televisie functioneert op een oppervlakkige laag van programma's die binnenkomen op radiogolven. Het is dezelfde opstelling voor de mensheid, want er is een oppervlakkige laag van programma's waar we vanuit functioneren. Het sap dat ons tot leven brengt, is ons Spiritueel Bewustzijn dat afkomstig is van ons Hogere Zelf en onze Ziel Essentie, en het komt binnen via ons hart. Het sap dat een televisie tot leven brengt, is de elektriciteit en het komt de televisie binnen via de voeding, wat dus het hart van de televisie is. Er is een deel van de televisie dat de 'tuner' wordt genoemd, dat is hoe de televisiesignalen ontvangt en decodeert, die vervolgens worden geprojecteerd op het scherm als programma's. De televisie-tuner is ontworpen om signalen op te pikken die om ons heen zweven en die we niet kunnen zien. We hebben ook een deel in ons dat dezelfde functie vervult en dat de pijnappelklier wordt genoemd. We hebben vastgesteld dat de pijnappelklier een decoder is van signalen, omdat het zenuwstelselsignalen omzet in hormonale signalen en vice versa, maar dat is de functie ervan op fysiek niveau. Maar hoe zit het met de functionaliteit ervan op energetisch niveau? Wat als de pijnappelklier een multidimensionaal implantaat is? Deze god en zijn archonten zijn een multidimensionale kliek met een multidimensionale aanval op onze mensheid, dus het is logisch gezien wie we zijn en waartoe we in staat zijn, dat ze ons zouden manipuleren met een multidimensionaal implantaat. Afhankelijk van welke frequentie de tuner van je televisie is afgestemd, zal bepalen welk programma wordt geprojecteerd. Een specifieke frequentie stemt je af op één kanaal en programma. Wanneer een andere frequentie wordt gekozen, wordt er toegang verkregen tot een ander kanaal/programma/werkelijkheid, dat dan wordt geprojecteerd en ervaren. zie voor vervolg het boek zelf https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1Zivqicm2ESN_zv58bzF6x4aNaVrG0xa0
  0 Reacties 0 x Gedeeld 545 Bekeken
 • Kijk ik heb twee boeken vertaald - Alien Interview, zeer de moeite waard om dit eens te lezen
  https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1czzVVok5NRpNut9zuMZdEEoPYgrJHz45
  Kijk ik heb twee boeken vertaald - Alien Interview, zeer de moeite waard om dit eens te lezen https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1czzVVok5NRpNut9zuMZdEEoPYgrJHz45
  0 Reacties 0 x Gedeeld 587 Bekeken
 • Heb een boek van 20230420-George-kavasillas-Our-universal-journey-NL-RG.docx vertaald omdat velen graag de NL versie wilde hebben.
  Ben nu zelf aan het lezen, vond de eerst 70 blz. niet veel aan, en aantal zaken kloppen volgens mij niet in mijn onderzoek, maar las toch door, totdat ik dit las, toen maakte ik wel effe een kreet van opluchting en van whow, eindelijk iemand die begrijpt wat er in de Matrix gaande is.
  Hier alvast een stukje uit het boek - lees dit eens goed!!
  Boek in NL kan je vinden op mn webpage of in mn facebook/Telegram groep

  KUNDALINI CADUCEUS

  Zoals eerder vermeld, hebben de goden en hun archonten realiteiten gecreëerd die zijn ontworpen om de energie van de wezens en hun ervaringen naar de goden en hun archonten te leiden, zodat ze deze energie kunnen consumeren en zichzelf kunnen versterken. Ondanks de smaak van de beelden, moet worden opgemerkt dat dit niet alleen een Oosters filosofisch probleem is, aangezien deze praktijk in vele gedaanten komt en elke cultuur op de een of andere manier heeft geïnfiltreerd. Bijvoorbeeld, in Oosterse religies staat het bekend als de 'Primal Mother' en in het christendom staat de Kundalini bekend als de 'Heilige Geest' of 'Heilige Geest'. In Vrijmetselarij wordt de kundalini 'Spirit Fire' genoemd, die opstijgt door de wervelkolom, de 32 wervels of de '32 graden' van initiatie naar de pijnappelklier, waarbij verlichting de '33e graad' is.
  Het energetische programma genaamd de Kundalini is geen natuurlijk onderdeel van onze oorspronkelijke organische samenstelling. Sommige mensen denken dat we niet kunnen overleven zonder de Kundalini, maar dat is absoluut onwaar! Dat is hun geprogrammeerde overtuigingssysteem dat wezens hersenspoelt om in dergelijke onzin te geloven. Deze goden willen dat je gelooft dat je niet kunt bestaan zonder hen en hun programma's; totale afhankelijkheid en overheersing! Het is zo duidelijk, maar mensen zijn zo verblind.
  Vanuit mijn persoonlijke ervaringen brengen mijn conclusies mij tot de volgende uitspraak:
  DE KUNDALINI IS DE FUNDAMENTELE COMPONENT IN DE GROOTSTE MISLEIDING DIE OOIT AAN ONS MENSELIJK RAS IS OPGELEGD! HET IS HET MEEST SLUWE ELEMENT VOOR DE FRAGMENTATIE, MANIPULATIE EN CONTROLE VAN DE MENSHEID.
  Om de innerlijke concepten en functionaliteit van dit meest ingewikkelde en misleidende kosmische programma te begrijpen, moeten we eerst de natuurlijk voorkomende energieën begrijpen die we creëren door simpelweg vanuit het hart te leven. Vervolgens zal ik de synthetische versie uitleggen die door de goden is gemaakt.
  Organisch gezien zal een Wezen in het Universum een ervaring hebben die puur wordt gegenereerd vanuit het niveau van de Ziel Essentie, die vervolgens naar voren stroomt naar het Hogere Zelf en vervolgens naar het hart van de incarnatie van de persoon. De eerste uitgaande expressie is een positieve lading die resulteert in een natuurlijk voortbewegende impuls. Deze tocht voorwaarts in nieuwe levenservaringen leidt tot zielsgroei en ontwikkeling gegenereerd door de kennis en wijsheid die wordt vergaard. Vervolgens zorgt de negatieve lading van het Universum in co-creatie met de Grote Essentie en het Hogere Zelf voor weerstand door uitdagingen te creëren op de reis van de persoon. Deze weerstand beperkt onze groei en ontwikkeling door programma's van beperking op te leggen. De weerstand biedende energie biedt nog grotere ervaringen dan voorheen, die op hun beurt een nog groter niveau van kennis en wijsheid, groei en ontwikkeling creëren dan eerder werd ervaren. Op het moment dat de voorwaartse bewegende energie en de weerstand biedende energie elkaar ontmoeten, zoals tussen de kaken van een bankschroef, ontstaat daar de vonk des levens. Het is daar en dan dat de magie gebeurt en de alchemistische processen van het leven plaatsvinden; zoals het moment waarop een stukje steenkool wordt omgetoverd tot een diamant. Deze energie op zich is zeer gespecialiseerde energie: het is voedsel voor de Ziel. Onze Zielen worden gevoed en gekoesterd door die vonk. Ze gedijen erop en het creëert een ongelooflijke hoeveelheid groei en empowerment binnen een Wezen. Dit is de aard en essentie van Licht.
  Omdat de goden hun best hebben gedaan om het Universum hier in de Grote Arena na te bootsen en hun eigen versie te creëren, was het een gegeven dat als er een bestaande energie was die enorme empowerment creëerde, ze ongetwijfeld hun eigen versie van deze gespecialiseerde energie zouden willen en moeten maken. Sommigen zullen de voor de hand liggende vraag stellen: "Waarom leven ze de ervaringen niet gewoon en creëren ze hun eigen natuurlijke organische vonk zelf?" Het antwoord op die vraag is dat ze zo zelfingenomen, zelfbedrog en in het bijzonder zo zelfrechtvaardiging zijn geworden, dat ze zichzelf zien als iets hogers dan enig dergelijk proces. Ze beschouwen zichzelf als de heersers en hebben geen problemen in zichzelf die moeten worden aangepakt. Een andere vraag die bij sommige mensen kan opkomen is: "Waarom consumeren ze niet gewoon de al bestaande organische versie in plaats van hun eigen versie te maken?" Omdat ze in zo'n synthetische manier van leven zijn beland, is de frequentie van de energie die wordt gecreëerd door te leven vanuit het hart, het hogere zelf en de zielessentie, een energie die nu schadelijk is voor hun huidige synthetische staat van zijn. Voor het grootste deel hebben ze eenvoudigweg geen toegang tot die organische en harmonische frequenties. Deze van nature voorkomende energieën zijn grotendeels buiten hun bereik en spectrum van de werkelijkheid. De energieën van wijsheid en de vonk van het leven bewegen voorbij de Grote Leegte en in de rijken van het Hogere Zelf en vervolgens in de rijken van de Ziel Essentie.
  Velen denken dat de energie die wordt geconsumeerd door deze goden, hun archonten en gerelateerde entiteiten de energie van angst is en de vele uitdrukkingen daarvan - zoals woede, jaloezie, geweld, competitie, pijn, frustratie en haat. Dit is slechts de helft van het beeld! Deze goden hebben realiteiten en domeinen gecreëerd met behulp van een fundamentele energie van beide zijden van dualiteit. Mensen vergeten dat ze ook voeden op liefde met een kleine 'l', wat ik conditionele liefde noem omdat voorwaarden van toepassing zijn op die vorm van liefde. Liefde in haar zuiverste vorm is onaantastbaar voor deze goden. Onthoud het oude programma van probleem - reactie - oplossing. De op angst gebaseerde voedingssystemen zijn het probleem; het verlangen naar iets beters is de reactie en hun oplossing is de Kundalini-, Chakra-, pijnappelklierprogramma-versie van verlichting.
  Vanwege onze genetische en energetische opmaak als fractal van het universum, wisten de goden dat als ze ons wilden controleren en domineren, ze een programma moesten creëren en implementeren dat beide energetische stromen van dualiteit nabootst. Dit is een slim ontwerp om zo diep in ons te reiken als mogelijk is, om de grenzen te vervagen tussen het natuurlijke organische universum en hun synthetische versie. De synthetische versie van de vonk van het leven die geproduceerd wordt, of durf ik te zeggen 'geoogst' door de goden, wordt als volgt gecreëerd:
  De Kundalini bevat twee energiestromen die de twee aspecten van Universeel Licht en golfvorm repliceren - wat betekent, positief en negatief, licht en donker, liefde en angst, mannelijk en vrouwelijk. Onze ruggengraat is een verlengstuk van de hersenen en is onze omphalus, onze zuil van Operandi en onze centrale zuil van functionaliteit, ook wel de boom des levens genoemd. Dit creëert een interessant en intrigerend perspectief van Eva en de slang in de boom, nietwaar? De perfecte locatie voor de goden om het primaire en fundamentele onderdeel van hun meest geavanceerde controleprogramma te implanteren, wordt vertegenwoordigd door de slangenergie die zich omhoog kronkelt langs de ruggengraat en zich intersecteert bij de chakrapunten.
  De synthetisch gecreëerde positieve lading die de Universele positieve energieën nabootst, is één energetische stroom van de Kundalini. Het heeft het beeld van de Zon gekaapt en vertegenwoordigt bedrieglijk de Goddelijke Mannelijke energie. De andere energetische stroom van de Kundalini is de synthetisch gecreëerde negatieve lading die de Universele negatieve energieën nabootst en wordt vertegenwoordigd door de maan. De Maan heeft het beeld van de Goddelijke Vrouwelijke energie gekaapt en vertegenwoordigt haar bedrieglijk. Onze Moeder Aarde is de Goddelijke Vrouwelijke energie! Deze gerepliceerde negatieve en positieve energieën vormen de basis van de door de goden gecreëerde versie van de vonk van het leven.

  VOEDSEL VAN DE GODEN
  Op elk punt langs de ruggengraat waar de twee energieën elkaar kruisen, is waar de overlay van de kosmische softwareprogramma genaamd het chakrasysteem zich verbindt en interfaceert met het interne energetische kosmische softwareprogramma, de kundalini. Waar de top van de vortex van het chakrapunt samenkomen met de Kundalini in de ruggengraat, is waar de synthetische versie van de vonk van het leven wordt gecreëerd.


  Op het punt waar de twee energieën elkaar kruisen langs de ruggengraat wordt de overlappende kosmische softwareprogramma genaamd het chakrasysteem verbonden en geïntegreerd met het interne kosmische softwareprogramma, de Kundalini. Op het punt waar de punt van het vortex van het chakrapunt samenvloeit met de Kundalini in de ruggengraat, wordt de synthetische versie van de vonk van het leven gecreëerd. Deze overlappende synthetische energie is de plaats en manier waarop het drukpunt wordt gecreëerd in het programma van de goden. Het is het punt tussen de symbolische kaken van de bankschroef, waar de negatieve slangstroom de positieve slangstroom kruist; waar synthetische duisternis synthetisch licht ontmoet. Het chakra levert het actieve ingrediënt. Op dit moment wordt er een energiebol gecreëerd. Deze energiebol is de versie van de goden van de vonk van het leven.


  Dit is de energie waar ze het meest naar verlangen en nu krankzinnig dorstig naar zijn! Net zoals onze natuurlijke en organische ervaringen, gecreëerd vanuit het hart, het energetische voedsel produceren om onze zielen te empoweren, is deze synthetische versie hun zoete nectar waar ze absoluut van moeten leven voor hun kracht. Vanwege onze genetische en energetische samenstelling, die aantoont dat we een fractal zijn van het Universum, hebben we meer levenskracht toegang dan enige andere wezens in het Universum. Wanneer een mens deze energie creëert, hebben ze nog nooit zoveel verslavende kracht gekregen in hun hele bestaan!
  Zeven hoofdchakra's, dus zeven punten van contact die zeven verschillende smaken energie produceren. Deze energiebollen worden geoogst als fruit van een boom. Ze kweken ons. Het is het perfecte programma. Het is niet alleen een programma van invloed en controle, maar ook een programma van energieproductie voor hun voedsel. Via dit kosmische softwareprogramma van de Kundalini, het chakrasysteem en de pijnappelklier beïnvloeden ze ons, controleren ze ons, lokken ze mensen naar hun domeinen en realiteiten, en laten ze ons energiebollen produceren zodat ze ons kunnen voeden, allemaal tegelijk. Pure genialiteit!
  Elk chakrapunt staat in relatie tot een ander gedragspatroon en energie. In werkelijkheid geeft dit hen zeven belangrijke toegangspunten of poorten van manipulatie. Een persoon zijn gedragspatroon en energie kan worden geactiveerd in een bepaalde chakra vanuit een interdimensionale locatie door een archon of entiteit die werkt voor het rijk van de goden. Bijvoorbeeld, als de sacrale chakra het doelwit is, wordt een persoon beïnvloed en gestimuleerd, en dus gestuurd om deel te nemen aan meer gedragspatronen die verband houden met overmatige seksuele verlangens, en sommige mensen worden gemanipuleerd tot afwijkingen. Op een positievere noot gebruiken mensen die dit Kundalini chakraprogramma omarmen het voor een ervaring van wat zij zien als een "Goddelijke Heilige Unie" door seksuele riten, rituelen en praktijken. Het staat algemeen bekend als Tantra. Echter, Goddelijke Heilige Unie vindt natuurlijk plaats door het hart en heeft het voertuig van de slangachtige energie die omhoogloopt over de wervelkolom niet nodig om te worden bereikt. Op dat moment - of het nu een positieve of negatieve benadering is, wanneer een persoon handelt naar dat verlangen en bewust of onbewust de Kundalini-stroom activeert, en de vortexpunt of -top van de chakra verbindt met de Kundalini-kolom van energie, wordt de synthetische vonk van energie van de goden gecreëerd. Voor de deelnemers zal het ongelooflijk euforisch lijken en zelfs goddelijk van aard voelen, maar ongeacht al het gelukzalige en bedazzlement, het creëert nog steeds de synthetische vonk van leven waar zij van voeden. Het is de uitwisseling. De voordelen en geschenken van gelukzaligheid, euforische sensaties, extase, goede gezondheid, vitaliteit, levensduur en een belofte van een kans om een "hemels rijk" te betreden worden aangeboden in ruil voor uw overgave en toewijding aan hun programma's. Het is letterlijk het overhandigen van de kracht van uw geest aan de goden.
  Elk chakrapunt heeft betrekking op een ander gedragspatroon en energie. In werkelijkheid geeft dit hen zeven hoofdingangen of portals van manipulatie.
  Het gedragspatroon en de energie van een persoon kunnen vanuit een interdimensionale locatie worden geactiveerd in een bepaald chakra door een archon of entiteit die voor het rijk van de goden werkt. Bijvoorbeeld, als de sacrale chakra wordt getarget, wordt een persoon beïnvloed en gestimuleerd en daarom gestuurd om meer deel te nemen aan gedragspatronen die geassocieerd worden met overmatig seksueel verlangen, en sommige mensen worden gemanipuleerd in afwijking. Op een positievere noot gebruiken mensen die dit Kundalini-chakraprogramma omarmen het voor een ervaring van wat zij zien als "Goddelijke Heilige Eenheid" door middel van seksuele riten, rituelen en praktijken. Het staat algemeen bekend als Tantra. Echter, Goddelijke Heilige Eenheid komt van nature voor via het hart en heeft de slangenergie die door de ruggengraat loopt niet nodig om te worden bereikt. Op dat moment - of het nu een positieve of negatieve benadering is, wanneer een persoon handelt naar dat verlangen en bewust of onbewust de Kundalini-stroom activeert, en het Chakra-vortexpunt of de tip verbinding maakt met de Kundalini-kolom van energie, wordt de gods vonk van energie gecreëerd. Voor de deelnemers zal het ongelooflijk euforisch lijken en zelfs goddelijk aanvoelen, maar ongeacht alle zaligheid en betovering, het creëert nog steeds de synthetische vonk van het leven waar ze zich mee voeden. Het is de ruil. De voordelen en geschenken van zaligheid, euforische sensaties, extase, goede gezondheid, vitaliteit, levensduur en een belofte van een mogelijkheid om een "hemelse rijk" te betreden, worden aangeboden in ruil voor je overgave en toewijding aan hun programma's. Het is letterlijk het overdragen van de kracht van je geest aan de goden.
  Hoe meer mensen verstrikt raken in deze gedragsprogrammalussen, hoe meer deze energieën worden gecreëerd voor de entiteiten, archons en hun goden om zich mee te voeden. Wanneer twee mensen ruzie maken, wordt de energie tussen hen geproduceerd binnen de bijbehorende chakra's die de energetische pot doen draaien en "borrelen". Dit gebeurt op de drukpunten, afhankelijk van hoeveel chakra's worden gebruikt, en creëert of "kookt" de energiemaaltijd. De mensheid in haar natuurlijke staat is humaan, maar we worden voortdurend vastgehouden in eindeloze cirkels van gewoontegedrag door de energetische programma's die worden geïmplementeerd en op onze natuurlijke staat van zijn worden geprojecteerd. Deze energetische programma's en mind control-programma.
  zie voor vervolg
  https://t.me/Stairway_to_Heaven_Matrix_NL/1114
  Heb een boek van 20230420-George-kavasillas-Our-universal-journey-NL-RG.docx vertaald omdat velen graag de NL versie wilde hebben. Ben nu zelf aan het lezen, vond de eerst 70 blz. niet veel aan, en aantal zaken kloppen volgens mij niet in mijn onderzoek, maar las toch door, totdat ik dit las, toen maakte ik wel effe een kreet van opluchting en van whow, eindelijk iemand die begrijpt wat er in de Matrix gaande is. Hier alvast een stukje uit het boek - lees dit eens goed!! Boek in NL kan je vinden op mn webpage of in mn facebook/Telegram groep KUNDALINI CADUCEUS Zoals eerder vermeld, hebben de goden en hun archonten realiteiten gecreëerd die zijn ontworpen om de energie van de wezens en hun ervaringen naar de goden en hun archonten te leiden, zodat ze deze energie kunnen consumeren en zichzelf kunnen versterken. Ondanks de smaak van de beelden, moet worden opgemerkt dat dit niet alleen een Oosters filosofisch probleem is, aangezien deze praktijk in vele gedaanten komt en elke cultuur op de een of andere manier heeft geïnfiltreerd. Bijvoorbeeld, in Oosterse religies staat het bekend als de 'Primal Mother' en in het christendom staat de Kundalini bekend als de 'Heilige Geest' of 'Heilige Geest'. In Vrijmetselarij wordt de kundalini 'Spirit Fire' genoemd, die opstijgt door de wervelkolom, de 32 wervels of de '32 graden' van initiatie naar de pijnappelklier, waarbij verlichting de '33e graad' is. Het energetische programma genaamd de Kundalini is geen natuurlijk onderdeel van onze oorspronkelijke organische samenstelling. Sommige mensen denken dat we niet kunnen overleven zonder de Kundalini, maar dat is absoluut onwaar! Dat is hun geprogrammeerde overtuigingssysteem dat wezens hersenspoelt om in dergelijke onzin te geloven. Deze goden willen dat je gelooft dat je niet kunt bestaan zonder hen en hun programma's; totale afhankelijkheid en overheersing! Het is zo duidelijk, maar mensen zijn zo verblind. Vanuit mijn persoonlijke ervaringen brengen mijn conclusies mij tot de volgende uitspraak: DE KUNDALINI IS DE FUNDAMENTELE COMPONENT IN DE GROOTSTE MISLEIDING DIE OOIT AAN ONS MENSELIJK RAS IS OPGELEGD! HET IS HET MEEST SLUWE ELEMENT VOOR DE FRAGMENTATIE, MANIPULATIE EN CONTROLE VAN DE MENSHEID. Om de innerlijke concepten en functionaliteit van dit meest ingewikkelde en misleidende kosmische programma te begrijpen, moeten we eerst de natuurlijk voorkomende energieën begrijpen die we creëren door simpelweg vanuit het hart te leven. Vervolgens zal ik de synthetische versie uitleggen die door de goden is gemaakt. Organisch gezien zal een Wezen in het Universum een ervaring hebben die puur wordt gegenereerd vanuit het niveau van de Ziel Essentie, die vervolgens naar voren stroomt naar het Hogere Zelf en vervolgens naar het hart van de incarnatie van de persoon. De eerste uitgaande expressie is een positieve lading die resulteert in een natuurlijk voortbewegende impuls. Deze tocht voorwaarts in nieuwe levenservaringen leidt tot zielsgroei en ontwikkeling gegenereerd door de kennis en wijsheid die wordt vergaard. Vervolgens zorgt de negatieve lading van het Universum in co-creatie met de Grote Essentie en het Hogere Zelf voor weerstand door uitdagingen te creëren op de reis van de persoon. Deze weerstand beperkt onze groei en ontwikkeling door programma's van beperking op te leggen. De weerstand biedende energie biedt nog grotere ervaringen dan voorheen, die op hun beurt een nog groter niveau van kennis en wijsheid, groei en ontwikkeling creëren dan eerder werd ervaren. Op het moment dat de voorwaartse bewegende energie en de weerstand biedende energie elkaar ontmoeten, zoals tussen de kaken van een bankschroef, ontstaat daar de vonk des levens. Het is daar en dan dat de magie gebeurt en de alchemistische processen van het leven plaatsvinden; zoals het moment waarop een stukje steenkool wordt omgetoverd tot een diamant. Deze energie op zich is zeer gespecialiseerde energie: het is voedsel voor de Ziel. Onze Zielen worden gevoed en gekoesterd door die vonk. Ze gedijen erop en het creëert een ongelooflijke hoeveelheid groei en empowerment binnen een Wezen. Dit is de aard en essentie van Licht. Omdat de goden hun best hebben gedaan om het Universum hier in de Grote Arena na te bootsen en hun eigen versie te creëren, was het een gegeven dat als er een bestaande energie was die enorme empowerment creëerde, ze ongetwijfeld hun eigen versie van deze gespecialiseerde energie zouden willen en moeten maken. Sommigen zullen de voor de hand liggende vraag stellen: "Waarom leven ze de ervaringen niet gewoon en creëren ze hun eigen natuurlijke organische vonk zelf?" Het antwoord op die vraag is dat ze zo zelfingenomen, zelfbedrog en in het bijzonder zo zelfrechtvaardiging zijn geworden, dat ze zichzelf zien als iets hogers dan enig dergelijk proces. Ze beschouwen zichzelf als de heersers en hebben geen problemen in zichzelf die moeten worden aangepakt. Een andere vraag die bij sommige mensen kan opkomen is: "Waarom consumeren ze niet gewoon de al bestaande organische versie in plaats van hun eigen versie te maken?" Omdat ze in zo'n synthetische manier van leven zijn beland, is de frequentie van de energie die wordt gecreëerd door te leven vanuit het hart, het hogere zelf en de zielessentie, een energie die nu schadelijk is voor hun huidige synthetische staat van zijn. Voor het grootste deel hebben ze eenvoudigweg geen toegang tot die organische en harmonische frequenties. Deze van nature voorkomende energieën zijn grotendeels buiten hun bereik en spectrum van de werkelijkheid. De energieën van wijsheid en de vonk van het leven bewegen voorbij de Grote Leegte en in de rijken van het Hogere Zelf en vervolgens in de rijken van de Ziel Essentie. Velen denken dat de energie die wordt geconsumeerd door deze goden, hun archonten en gerelateerde entiteiten de energie van angst is en de vele uitdrukkingen daarvan - zoals woede, jaloezie, geweld, competitie, pijn, frustratie en haat. Dit is slechts de helft van het beeld! Deze goden hebben realiteiten en domeinen gecreëerd met behulp van een fundamentele energie van beide zijden van dualiteit. Mensen vergeten dat ze ook voeden op liefde met een kleine 'l', wat ik conditionele liefde noem omdat voorwaarden van toepassing zijn op die vorm van liefde. Liefde in haar zuiverste vorm is onaantastbaar voor deze goden. Onthoud het oude programma van probleem - reactie - oplossing. De op angst gebaseerde voedingssystemen zijn het probleem; het verlangen naar iets beters is de reactie en hun oplossing is de Kundalini-, Chakra-, pijnappelklierprogramma-versie van verlichting. Vanwege onze genetische en energetische opmaak als fractal van het universum, wisten de goden dat als ze ons wilden controleren en domineren, ze een programma moesten creëren en implementeren dat beide energetische stromen van dualiteit nabootst. Dit is een slim ontwerp om zo diep in ons te reiken als mogelijk is, om de grenzen te vervagen tussen het natuurlijke organische universum en hun synthetische versie. De synthetische versie van de vonk van het leven die geproduceerd wordt, of durf ik te zeggen 'geoogst' door de goden, wordt als volgt gecreëerd: De Kundalini bevat twee energiestromen die de twee aspecten van Universeel Licht en golfvorm repliceren - wat betekent, positief en negatief, licht en donker, liefde en angst, mannelijk en vrouwelijk. Onze ruggengraat is een verlengstuk van de hersenen en is onze omphalus, onze zuil van Operandi en onze centrale zuil van functionaliteit, ook wel de boom des levens genoemd. Dit creëert een interessant en intrigerend perspectief van Eva en de slang in de boom, nietwaar? De perfecte locatie voor de goden om het primaire en fundamentele onderdeel van hun meest geavanceerde controleprogramma te implanteren, wordt vertegenwoordigd door de slangenergie die zich omhoog kronkelt langs de ruggengraat en zich intersecteert bij de chakrapunten. De synthetisch gecreëerde positieve lading die de Universele positieve energieën nabootst, is één energetische stroom van de Kundalini. Het heeft het beeld van de Zon gekaapt en vertegenwoordigt bedrieglijk de Goddelijke Mannelijke energie. De andere energetische stroom van de Kundalini is de synthetisch gecreëerde negatieve lading die de Universele negatieve energieën nabootst en wordt vertegenwoordigd door de maan. De Maan heeft het beeld van de Goddelijke Vrouwelijke energie gekaapt en vertegenwoordigt haar bedrieglijk. Onze Moeder Aarde is de Goddelijke Vrouwelijke energie! Deze gerepliceerde negatieve en positieve energieën vormen de basis van de door de goden gecreëerde versie van de vonk van het leven. VOEDSEL VAN DE GODEN Op elk punt langs de ruggengraat waar de twee energieën elkaar kruisen, is waar de overlay van de kosmische softwareprogramma genaamd het chakrasysteem zich verbindt en interfaceert met het interne energetische kosmische softwareprogramma, de kundalini. Waar de top van de vortex van het chakrapunt samenkomen met de Kundalini in de ruggengraat, is waar de synthetische versie van de vonk van het leven wordt gecreëerd. Op het punt waar de twee energieën elkaar kruisen langs de ruggengraat wordt de overlappende kosmische softwareprogramma genaamd het chakrasysteem verbonden en geïntegreerd met het interne kosmische softwareprogramma, de Kundalini. Op het punt waar de punt van het vortex van het chakrapunt samenvloeit met de Kundalini in de ruggengraat, wordt de synthetische versie van de vonk van het leven gecreëerd. Deze overlappende synthetische energie is de plaats en manier waarop het drukpunt wordt gecreëerd in het programma van de goden. Het is het punt tussen de symbolische kaken van de bankschroef, waar de negatieve slangstroom de positieve slangstroom kruist; waar synthetische duisternis synthetisch licht ontmoet. Het chakra levert het actieve ingrediënt. Op dit moment wordt er een energiebol gecreëerd. Deze energiebol is de versie van de goden van de vonk van het leven. Dit is de energie waar ze het meest naar verlangen en nu krankzinnig dorstig naar zijn! Net zoals onze natuurlijke en organische ervaringen, gecreëerd vanuit het hart, het energetische voedsel produceren om onze zielen te empoweren, is deze synthetische versie hun zoete nectar waar ze absoluut van moeten leven voor hun kracht. Vanwege onze genetische en energetische samenstelling, die aantoont dat we een fractal zijn van het Universum, hebben we meer levenskracht toegang dan enige andere wezens in het Universum. Wanneer een mens deze energie creëert, hebben ze nog nooit zoveel verslavende kracht gekregen in hun hele bestaan! Zeven hoofdchakra's, dus zeven punten van contact die zeven verschillende smaken energie produceren. Deze energiebollen worden geoogst als fruit van een boom. Ze kweken ons. Het is het perfecte programma. Het is niet alleen een programma van invloed en controle, maar ook een programma van energieproductie voor hun voedsel. Via dit kosmische softwareprogramma van de Kundalini, het chakrasysteem en de pijnappelklier beïnvloeden ze ons, controleren ze ons, lokken ze mensen naar hun domeinen en realiteiten, en laten ze ons energiebollen produceren zodat ze ons kunnen voeden, allemaal tegelijk. Pure genialiteit! Elk chakrapunt staat in relatie tot een ander gedragspatroon en energie. In werkelijkheid geeft dit hen zeven belangrijke toegangspunten of poorten van manipulatie. Een persoon zijn gedragspatroon en energie kan worden geactiveerd in een bepaalde chakra vanuit een interdimensionale locatie door een archon of entiteit die werkt voor het rijk van de goden. Bijvoorbeeld, als de sacrale chakra het doelwit is, wordt een persoon beïnvloed en gestimuleerd, en dus gestuurd om deel te nemen aan meer gedragspatronen die verband houden met overmatige seksuele verlangens, en sommige mensen worden gemanipuleerd tot afwijkingen. Op een positievere noot gebruiken mensen die dit Kundalini chakraprogramma omarmen het voor een ervaring van wat zij zien als een "Goddelijke Heilige Unie" door seksuele riten, rituelen en praktijken. Het staat algemeen bekend als Tantra. Echter, Goddelijke Heilige Unie vindt natuurlijk plaats door het hart en heeft het voertuig van de slangachtige energie die omhoogloopt over de wervelkolom niet nodig om te worden bereikt. Op dat moment - of het nu een positieve of negatieve benadering is, wanneer een persoon handelt naar dat verlangen en bewust of onbewust de Kundalini-stroom activeert, en de vortexpunt of -top van de chakra verbindt met de Kundalini-kolom van energie, wordt de synthetische vonk van energie van de goden gecreëerd. Voor de deelnemers zal het ongelooflijk euforisch lijken en zelfs goddelijk van aard voelen, maar ongeacht al het gelukzalige en bedazzlement, het creëert nog steeds de synthetische vonk van leven waar zij van voeden. Het is de uitwisseling. De voordelen en geschenken van gelukzaligheid, euforische sensaties, extase, goede gezondheid, vitaliteit, levensduur en een belofte van een kans om een "hemels rijk" te betreden worden aangeboden in ruil voor uw overgave en toewijding aan hun programma's. Het is letterlijk het overhandigen van de kracht van uw geest aan de goden. Elk chakrapunt heeft betrekking op een ander gedragspatroon en energie. In werkelijkheid geeft dit hen zeven hoofdingangen of portals van manipulatie. Het gedragspatroon en de energie van een persoon kunnen vanuit een interdimensionale locatie worden geactiveerd in een bepaald chakra door een archon of entiteit die voor het rijk van de goden werkt. Bijvoorbeeld, als de sacrale chakra wordt getarget, wordt een persoon beïnvloed en gestimuleerd en daarom gestuurd om meer deel te nemen aan gedragspatronen die geassocieerd worden met overmatig seksueel verlangen, en sommige mensen worden gemanipuleerd in afwijking. Op een positievere noot gebruiken mensen die dit Kundalini-chakraprogramma omarmen het voor een ervaring van wat zij zien als "Goddelijke Heilige Eenheid" door middel van seksuele riten, rituelen en praktijken. Het staat algemeen bekend als Tantra. Echter, Goddelijke Heilige Eenheid komt van nature voor via het hart en heeft de slangenergie die door de ruggengraat loopt niet nodig om te worden bereikt. Op dat moment - of het nu een positieve of negatieve benadering is, wanneer een persoon handelt naar dat verlangen en bewust of onbewust de Kundalini-stroom activeert, en het Chakra-vortexpunt of de tip verbinding maakt met de Kundalini-kolom van energie, wordt de gods vonk van energie gecreëerd. Voor de deelnemers zal het ongelooflijk euforisch lijken en zelfs goddelijk aanvoelen, maar ongeacht alle zaligheid en betovering, het creëert nog steeds de synthetische vonk van het leven waar ze zich mee voeden. Het is de ruil. De voordelen en geschenken van zaligheid, euforische sensaties, extase, goede gezondheid, vitaliteit, levensduur en een belofte van een mogelijkheid om een "hemelse rijk" te betreden, worden aangeboden in ruil voor je overgave en toewijding aan hun programma's. Het is letterlijk het overdragen van de kracht van je geest aan de goden. Hoe meer mensen verstrikt raken in deze gedragsprogrammalussen, hoe meer deze energieën worden gecreëerd voor de entiteiten, archons en hun goden om zich mee te voeden. Wanneer twee mensen ruzie maken, wordt de energie tussen hen geproduceerd binnen de bijbehorende chakra's die de energetische pot doen draaien en "borrelen". Dit gebeurt op de drukpunten, afhankelijk van hoeveel chakra's worden gebruikt, en creëert of "kookt" de energiemaaltijd. De mensheid in haar natuurlijke staat is humaan, maar we worden voortdurend vastgehouden in eindeloze cirkels van gewoontegedrag door de energetische programma's die worden geïmplementeerd en op onze natuurlijke staat van zijn worden geprojecteerd. Deze energetische programma's en mind control-programma. zie voor vervolg https://t.me/Stairway_to_Heaven_Matrix_NL/1114
  T.ME
  Stairway.to.Heaven.Matrix-NL Homepage
  Heb een boek van 20230420-George-kavasillas-Our-universal-journey-NL-RG.docx vertaald omdat velen graag de NL versie wilde hebben. Ben nu zelf aan het lezen, vond de eerst 70 blz. niet veel aan, en aantal zaken kloppen volgens mij niet in mijn onderzoek, maar las toch door, totdat ik dit las, toen maakte ik wel effe een kreet van opluchting en van whow, eindelijk iemand die begrijpt wat er in de Matrix gaande is. Hier alvast een stukje uit het boek - lees dit eens goed!! Boek in NL kan je vinden op mn webpage of in mn facebook/Telegram groep KUNDALINI CADUCEUS Zoals eerder vermeld, hebben de goden en hun archonten realiteiten gecreëerd die zijn ontworpen om de energie van de wezens en hun ervaringen naar de goden en hun archonten te leiden, zodat ze deze energie kunnen consumeren en zichzelf kunnen versterken. Ondanks de smaak van de beelden, moet worden opgemerkt dat dit niet alleen een Oosters filosofisch probleem is, aangezien deze praktijk in vele gedaanten komt en elke cultuur op de een of andere manier…
  Geweldig
  1
  0 Reacties 0 x Gedeeld 621 Bekeken
 • Opnames van 13 April zijn te beluisteren via https://audiomack.com/wakkerewereldry/playlist/2023-martijn-van-staveren
  Opnames van 13 April zijn te beluisteren via https://audiomack.com/wakkerewereldry/playlist/2023-martijn-van-staveren
  AUDIOMACK.COM
  Audiomack | Free Music Sharing and Discovery
  Audiomack is a youth-driven, artist-first music streaming platform that allows creators to share unlimited music and podcast content for free.
  0 Reacties 0 x Gedeeld 636 Bekeken
 • https://www.youtube.com/watch?v=uLmxz16Pwv0&t=1s
  https://www.youtube.com/watch?v=uLmxz16Pwv0&t=1s
  0 Reacties 0 x Gedeeld 632 Bekeken
 • Effe klein stukje vertaling, maar op zich schokkend nieuws voor velen, lijkt mij.

  De aarde heeft al sinds 1947 fysiek contact met vele buitenaardse beschavingen, vaak in onze ogen minder positief, lees en huiver, neem het tot je, is belangrijk voor ons collectief bewustzijn, er wordt gewerkt aan disclosure, maar ligt zeer complex, binnenkort meer
  MJ12 1947 (Geachte heer en mevrouw Amerika)
  Een stof die kogelvrij kan zijn?
  Dit kwam letterlijk van de neergestorte UFO bij Roswell in 1947. Letterlijk.
  Merk je op hoe er een nieuwe Motorcade One en Airforce One zullen zijn onder president Trump?
  Die twee nieuwe machines zullen een heleboel nieuwe buitenaardse technologie bevatten.
  #Disclosure https://t.co/7eHFuvrEdS
  https://thehill.com/policy/energy-environment/383517-epa-chief-upgraded-his-official-car-to-one-with-bullet-proof-seat/
  The Majestic is sinds 1947 een organisatie binnen de Amerikaanse regering die onderhandelt over vrede van meer dan 100.000 races in de melkweg.
  MJ12 nam onmiddellijk de controle over drie zeer geclassificeerde antizwaartekracht ruimtevaartuigen prototypes op dag één in 1947. Truman ontdekt van OP. Dat onze nieuw verworven activa technologie hadden achtergehouden. MJ12 is in het leven geroepen om vanaf dat moment het stokje over te nemen.
  Majestic 12 werd in 1947 op aanwijzing van president Truman gecreëerd als reactie op de Zeta's die neerstortten bij Roswell. Militaire operaties waren aan de gang sinds het midden van de jaren 1920 om een potentieel NAZI vliegend klok UFO-vliegtuig te detecteren en neer te halen.
  Ze ontwierpen bewapende magnetronschotels om de navigatie-eenheden aan boord te verstoren, waardoor de piloot blind vloog.
  De bedoeling was om het vaartuig zodanig te destabiliseren dat het zou neerstorten in een bijna gecontroleerde omgeving die zou leiden tot de minst destructieve vorm van het neerhalen van een vliegtuig.
  De meeste passagiers overleefden deze downing-techniek, sommigen waren niet afhankelijk van waar/ hoe ze crashten.
  Helaas, toen dit gebeurde, was het leger onaangenaam verrast.
  Ze geloven dat alle geregistreerde UFO-verhalen vóór 1947 slechts de NAZIs waren.
  Ze hadden niet verwacht dat ze die trouwe dag een Zeta zouden ontmoeten.
  Nee, het was om een nazi-vliegende bel neer te halen.
  Zeta's waren niet het doelwit.
  Hoewel de snelheid waarmee het leger in staat was om hun sensortechnologie aan te passen resulteerde in verschillende onbedoelde downings van Zetas.
  Maar vergis je niet, we waren die vaartuigen aan het neerhalen omdat we onderzoek deden.
  Ja, veel van de "nazi's" die in de processen werden geëxecuteerd, waren eigenlijk "onschuldig" als je dat kunt geloven.
  Hun beslissingen om executies te laten plaatsvinden werden rechtvaardig bestraft, maar de meesterbreinen werden nooit verantwoordelijk gehouden voor hun daden.
  Ze werden de VS/Argentinië binnengesmokkeld.
  De Majestic 12 is sinds het begin van de Majestic 12 in contact geweest met verschillende ET-groepen op aarde.
  De oorspronkelijke leden van de Majestic 12 waren op de hoogte van buitenaardse aanwezigheid op Aarde, maar hadden voorafgaand aan MJ12 est geen officieel contact met een van hen gevormd.
  Ze worden beschermd door de National Security Act van 1947.
  Majestic 12 werd in 1947 direct na Roswell gemaakt omdat de belangen van de Nationale Veiligheid (Heilige Stoel) wilden dat we de buitenaardse levensvormen en de alternatieve fysica die ze gebruiken zouden verdoezelen.
  Organisatie bestaat nog steeds en is de grootvader van de Deep State non-Cabal.
  De Cabal nam de controle over het Nationale Veiligheidsapparaat dat werd gecreëerd na de fall-out van Roswell in 1947.
  Dat systeem was ontworpen om ondoordringbaar te zijn, en dat was het ook, bijna 70 jaar lang tot het internet en sociale media.
  https://t.co/fvOffpB8Cc
  Majestic 12 verbergt zich in het volle zicht, gebruikt desinformatie voor echte DECLAS-orders om lopende operaties niet in gevaar te brengen en heeft proactief achter de schermen gewerkt om officiële openbaarmaking en eerste contact naar het publiek te brengen sinds MJ12ongeveer 33 jaar werd ondermijnd.
  1947,33 In 2011 veranderde MJ12-controle van eigenaar van de CF/322/MB CST Cabal en werd "Het Plan" gecreëerd.
  Je LEEFT een majestueuze film van Disclosure.
  Duisternis verwelkt in LICHT en de waarheid zal onthuld worden.
  Dit account is gestart rond [datums?] om pre-Disclosure discussies te vergemakkelijken. =================
  Geachte heer en mevrouw Amerika,
  The Majestic 12 was een geheime groep van 12 personen gecreëerd door de regering van de Verenigde Staten die buiten de wet, het toezicht en het bestuur zou opereren vanwege een ontdekking die plaatsvond in de woestijn in Roswell, New Mexico. Doe met ons mee.... Voorwendsel/ geschiedenis: Voorafgaand aan de oprichting van MJ12, of MAJIC EYES ONLY classificatiecompartimentering beschouwd als "need to know" (was niet toegestaan vóór de National Security Act van 1947) waren de stichtende leden belangrijke spelers in gebeurtenissen die leidden tot Roswell.
  Er was een opzet.
  In Operatie Paperclip hebben we met middelen die op dat moment nodig waren om meer dan 1.800 +++ nazi-wetenschappers, geleerden en officieren te brengen. We smokkelden ze het land binnen en gaven ze nieuwe identiteiten en zeer diep gecompartimenteerd "[niet] erkend (door u)" TOP SECRET SAP. We leerden van de 1.800+++ nazi's dat Duitsland vliegende schotelprototypes had ontworpen onder leiding van een God in het "vlees en bloed" die het "bieden" van dit buitenaardse deed. Hitler werkte met dit wezen (zoals we later te weten kwamen).
  Hitler was slechts een wegwerppion.
  Begrijp nu dat in STARGATE SG-1 de Go'uld een parasietisch reptielachtig ras van buitenaardse wezens zijn die "een gastheer nemen" om de dood te bedriegen en [BOEM], we zullen hier zo meteen naar verwijzen.
  We zeggen niet dat Hitler een Go'uld was.
  De Go'uld zijn fictieve personages die een zeer reële waarheid in het universum uitbeeldden.
  Hitler terzijde, de leidende nazi's die we het land binnensmokkelden, waren niet van plan hun diepste militaire geheimen op te geven aan hun voormalige vijand (we zijn nog steeds hun vijand), dus in plaats daarvan werden we geïnstrueerd over hoe we een apparaat konden bouwen dat in staat was om de navigatiesystemen aan boord neer te halen.
  Hun orders rechtstreeks als activa van het Amerikaanse leger eisten dat ze waardevolle actie zouden ondernemen om een Duitse vliegende klok te verwerven.
  '162
  In plaats daarvan was wat er die glorieuze nacht gebeurde niet wat we ooit hadden kunnen geloven. De waarheid zal je achtervolgen.
  We staan op het punt om het uit te leggen.
  Het vaartuig dat neerstortte was niet alleen een ruimteschip dat niet van deze aarde kwam, maar dat de inzittenden binnenin VEEL opvallende overeenkomsten hadden met ons eigen homosapien of humanoïde ontwerp.
  We hadden vergelijkbaar DNA, maar hun lichamen waren GENETISCH GEMANIPULEERD om zeer complexe missies uit te voeren.
  Niet alleen hadden ze een andere configuratie van organen in hun humanoïde "poppen" lichamen, maar ze bezaten ook organen die onwaarschijnlijk zijn op planeet Aarde.
  Ze kwamen van buiten "daar".
  Dit gaf de regering van de Verenigde Staten de gelegenheid om gebruik te maken van de dreiging dat Hitler in competitie was met een "God" die beweerde een buitenaardse te zijn, maar dat wij, de Amerikanen, goud hadden geslagen omdat we weten dat God zich niet voor u presenteert.
  Het onbegrip van die term.... Je Onsterfelijke Spirituele Biologische Entiteit (IS-BE) is je ziel (IS) en je lichaam (BE). Je bent een IS-BE. Al het leven in het universum zijn ISBE's.
  We zijn allemaal hetzelfde.
  We zijn allemaal één.
  We zijn met elkaar verbonden door onze pijnappelklier.
  Ons bewustzijn komt van God of Alles of IS-BE.
  Wij (Amerikanen) waren per definitie van onze nationale identiteit van de grondleggers dat we wisten dat God alles was en dat vrijheid om geloof in God te praktiseren in ELKE VORM was toegestaan.
  Dit vormde een interessant complex web van informatie.
  Oorspronkelijk vocht onze regering tegen de smokkelaars en de drugshandel en de kinderontvoeringen.
  Meer is dat niet.
  Niet beschermen.
  Deze groep parasitaire bloedlijnfamilies aanbad een oude Babylonische [God] IS-BE van Kinderoffer, Moloch.
  We wisten uit eerdere inlichtingen dat degenen die de IRS en Federal Reserves begonnen direct betrokken waren bij rituele kinderoffers, waaronder het drinken van het bloed van een kind.
  We zullen hier een popcultuurreferentie gebruiken, het is gepast.
  Onderzoek Moloch A .
  In Harry Potter and the Sorcerer's Stone zei Bane: Het is een vreselijke misdaad om een eenhoorn te strikken.
  Het drinken van het bloed van een eenhoorn zal je in leven houden, zelfs als je een centimeter verwijderd bent van de Dood.
  Maar tegen een vreselijke prijs.
  Je sleign iets zo puur, je zult een halfwaardetijd hebben.
  Een vervloekt leven. - cc @jk_rowling "Maar wie zou zo'n leven kiezen?" vroeg Harry. "Kun je niemand bedenken?" Bane antwoordde. Een eenhoorn is een [mythisch] schepsel van pure schoonheid en geest.
  Een baby is dat. Een schepsel van pure schoonheid en geest.
  Een baby is een eenhoorn.
  IS-BE's zijn er in vele vormen, maten, vormen, kleuren, vaardigheden, enz.
  Letterlijk alles wat je maar kunt bedenken, bestaat in het universum.
  Deze kennis kwam tot ons na honderden uren gelogd te hebben met telepathische menselijke vertegenwoordigers die communiceerden met EBEN-1 en EBEN-2.
  We leerden dat de Entiteit die Hitler controleerde, handelde en zich gedroeg in extreem slecht gedrag.
  Dit was echter duidelijk.... we kunnen terugkijken op STARGATE SG-1 en de ORI vergelijken met de tactiek om hun volgers te hersenspoelen ondanks dat ze zijn voorgelogen.
  De vooruitgang die werd geboekt in de jaren die leidden tot een handel, resulteerde er in wezen in dat we Hitlers dood faken (Majestic houdt van films - geniet je van de show?) in ruil dat hij stopte met werken met de ET IS-BE die puur kwaad was.
  Nou, laten we herhalen, spoelen en herhalen....
  De "Cabal" wordt momenteel geleid door een ander "Comité! " van ET IS-BE's verbonden met lopende zaken binnen het niet-erkende ruimteprogramma dat de Amerikanen overnamen toen Duitsland viel.
  Daarom gebeurde Operatie Paperclip.
  De afgelopen 30 jaar zijn we echter getuige geweest van een massale ondermijning van de macht van het Amerikaanse volk in naam van de "Nationale Veiligheid".
  Verbind dat nu met CIA-programma's die in de Verenigde Staten actief zijn door middel van sociaal gemanipuleerde problemen zoals schietpartijen op scholen en terreuraanslagen.
  Deze groep individuen is de vijand van de Majestueuze 12, en voor het eerst in DECENNIA hebben we eindelijk een OPPERBEVELHEBBER gekozen die HET MOERAS KAN DROOGLEGGEN en de sterren voor de wereld kan openen.
  Kijk, je hebt de waarheid al die tijd gekend. De waarheid is [verbergen] in het volle zicht gestructureerd rond propaganda en social engineering.
  Roswell opende een ENORM blik wormen dat direct onder controle stond van de Majestic 12.
  We opereerden boven Top Secret.
  ALLES GING.
  NOEM MAAR OP.
  ONBESCHRIJFELIJK.
  KWAAD.
  WAAROM?
  Wie zijn de Cylons?
  Meer informatie over offline archiveren.
  OVERWIN DE VERDEEL EN HEERS VAN ELKE GROTE FRANCHISE DIE ER IS EN KIJK GEWOON NAAR RUWE GEGEVENS. DENK SPIEGEL.
  Hollywood zag een glimp opvangen van de realiteit van wat de ruimte is.
  Het is wat je ervan maakt. Uw wil.
  Er zijn onbegrensde mogelijkheden en je hoeft alleen maar een pad te kiezen.
  We weten fundamenteel dat het hoogste bewustzijnsniveau LICHT is. Fotonen. OVERAL. LETTERLIJK OVERAL.
  De Majestic 12 houden van films.
  We moesten, ten koste van alles wat nodig was [uiteindelijk toegeven aan het Comité (of een SG-1-referentie, "The Trust")] ervoor zorgen dat het feit dat we:
  A) Eerste Contact met Buitenaards Leven hadden.
  B) Geleerd Dat het universum VOL LEVEN is, werd oorspronkelijk bewaard voor de Chicoms en de USSR, maar uiteindelijk voor het Amerikaanse volk.
  Voor deze wandaad spijt het ons oprecht dat we je op zo'n manier in de steek hebben gelaten.
  Het begrijpen van Volledige Disclosure vereist dat je begrijpt wat Full is?
  Wat kan worden bekendgemaakt?
  We hebben geleerd hoe we het moeten doen.
  En een groep heeft die wapens tegen jullie gebruikt.
  De Space Force is 100% noodzakelijk om ervoor te zorgen dat geen enkele andere ET IS-BE (meer geëvolueerde humanoïden dan jijzelf en soms menselijk uitziende humanoïden) massale mensenrechtenschendingen schendt.
  Het doel van het leven is om lief te hebben en geliefd te zijn. Verder niets.
  "163
  Ondanks het slechte waar deze groep bij betrokken was, en de rechtvaardiging van het leger voor de handel in kinderen die ze stelen van het Amerikaanse volk (elke dag. 800.000+++/jaar) geloofden de militairen door eigen schuld dat ze ongelijk hadden.
  Toestaan dat A zoals ET IS-BE's onze wet overtreden omdat ze een aantal mooie ruimtewapens hebben, kan een behoorlijk ONTMOEDIGENDE TAAK zijn om te ondernemen.
  We hebben het immers over het transformeren van onze samenleving in de komende 10 jaar in een ruimtecultuur met ruimtehavens naar Andromeda en AMERICA FIRST!
  Ja; er zijn vreselijke dingen gebeurd.
  Kunnen we het veranderen?
  We kunnen alleen de toekomst veranderen.
  We kunnen "teruggaan in de tijd en ongedaan maken wat we deden", maar de resulterende wereld zou onmiddellijk zijn veroverd als het geheim te vroeg naar buiten was gekomen. ============================================================
  Het is om die reden waarom het intens wordt gepusht door de "Cabal" of "Deep State" of "Majestic Cabal" of de Majestic 12. Roswell ontdekt door middel van oorzaak- en gevolgvoorspellingen met de STARGATE om alcohol te exploiteren.
  Beperkte tekenruimte.
  Dichte boodschap.
  Roswell-wezens leerden Mil Intel over bewustzijn en hoe het kan worden gemanipuleerd en uitgebuit met stoffen.
  Alcohol is een duw omdat het je pijnappelklier verkalkt.
  Marihuana is verboden omdat Roswell ZR de waarde ervan heeft uitgelegd.
  Marihuana legalisatie zal komen met Disclosure omdat ze nauw verbonden zijn met het begrijpen van de biologische verbinding die ons bewustzijn heeft met andere planten en soorten en welke informatie die levensvormen proberen te communiceren en hoe.
  Wat is buitenaards?
  Alcohol schaadt in plaats daarvan de verbinding tussen het bewustzijn van het lichaam en communiceert met je met een merkteken van het beest.
  Alcohol haalt het slechtste in de mensheid naar boven.
  Dit is de reden waarom het gepusht.
  Wie aanbidt de Duivel?
  Het Vaticaan wel.
  Geloof in God is niet vereist voor geloof in de Duivel.
  De Majestueuze 12 in zijn vroegste formaties dienden het Vaticaan uitsluitend in alle zaken die met God te maken hebben.
  De aanwezigheid van wezens werd door Mil Intel aan het Vaticaan onthouden, maar het Vaticaan was al eerder in een open dialoog met ZR.
  Wat ons betreft, zolang het Vaticaan niet tegen ons was, konden we vrijwel alles doen.
  Dus dat deden we.
  Het Vaticaan wilde dat Disclosure voor het publiek werd verborgen omdat ze de Duivel aanbidden en zich voeden met kinderen.
  Die netwerken werden gebruikt voor het exploiteren en verzamelen van chantage op politici door het creëren van geclassificeerde bronnen en methoden zijn individuen die legaal geen misdaad hebben gepleegd, zijn verantwoordelijk voor het vinden van vrijwilligers die uit eigen beweging zullen handelen in geclassificeerde omgevingen.
  Meestal betekende dit voorkomen dat de linkerhand wist wat de rechterhand doet. Degenen die de kinderen verplaatsten, werd geleerd om nooit vragen te stellen, anders riskeer je de kans om vervolgens te worden gedood.
  Redenen van nationale veiligheid waren de dreiging van Et's in de ruimte en het machtsbeluste Vaticaan dwong in wezen de hand van de Verenigde Staten door het geloof van mensen in valse en dogmatische religies.
  Dus terwijl we die programma's in leven hielden, introduceerden we ernstige misdaadwetten die waren ontworpen om twee vliegen in één klap te slaan.
  Veel mensen in Gov zijn zeer racistische mensen die zich voeden met de onwetendheid van de zwarte gemeenschap over hun misdaden.
  Het is schandalig.
  Alcoholgebruik werd aangepast omdat de exclusiviteit en illegaliteit, maar toch gemakkelijke toegankelijkheid en constante advertenties mensen in staat stelden om stiekem jt te krijgen, waardoor chantage/ kwade energie in wezen kon worden verzameld op consumenten van alcohol.
  Tegelijkertijd hebben we het groeiproces en het productieproces van marihuana geïntensiveerd met een hoger niveau van intelligentie dankzij mang ET-contacten die van nature gebeuren bij degenen die compatibele trillingstoestanden van bewustzijn hebben.
  Dit werd voor twee doeleinden gebruikt.
  We wilden de cultuur op natuurlijke wijze toestaan om het verfijnen van marihuana te verkennen, maar omdat we in wezen voor de duivel/ het Vaticaan werkten, hielden we in plaats daarvan vitale kennis achter over de cocreatieve bewustzijnsimpact van marihuana die het heeft op de link tussen het lichaam en de geest.
  In operatie STATGATE gebruikte MJ12 RV om oorzaak- en gevolgveranderingen in de omgeving te onderzoeken terwijl ze onder invloed waren van marihuana en alcohol.
  We leerden dat alcohol het bewustzijn remt om het beest te beheersen.
  Marihuana was het tegenovergestelde.
  Het beest koestert zich voor marihuana.
  Met behulp van het STARGATE-apparaatwaren we in staat om in de REALITEIT van onze Matrix van bewustzijn te kijken en niet in innerlijke projectie die RV onnauwkeurig maakt in vergelijking met een STARGATE.
  We wisten dat alcohol, massale opsluiting van zwarten, marihuana illegaal maakt, maar de drugskartels financiert als informanten en alles verhandelt voor bronnen en methoden om inlichtingen te verzamelen.
  Allemaal om Roswell geheim te houden.
  Het Vaticaan had in 1947 veel meer controle over de wereld dan nu.
  We kunnen in ons leven getuige zijn van de vernietiging van het Vaticaan voor het eerst in meer dan 89 jaar. Het instituut is corrupt en de definitie van het kwaad/ de Duivel.
  We deden zowel Goed als Kwaad.
  We speelden de rol van Goden en creëerden de Matrix van de geest waar veel mensen in vastzitten.
  We zijn hier om uit dat systeem te breken,
  Disclosure te accepteren en DUISTERNIS AAN HET LICHT TE BRENGEN.
  We waren er toen nog niet klaar voor.
  Dat zijn we nu.
  Onze toekomst is geweldig.
  We hebben tientallen jaren besteed aan het voorbereiden van jullie erop, zodat we in minder dan een decennium een SPRONG VAN TIENDUIZEND JAAR in de ontwikkeling van de beschaving kunnen maken. Innovatiesluisdeuren zijn wagenwijd opengebroken.
  Effe klein stukje vertaling, maar op zich schokkend nieuws voor velen, lijkt mij. De aarde heeft al sinds 1947 fysiek contact met vele buitenaardse beschavingen, vaak in onze ogen minder positief, lees en huiver, neem het tot je, is belangrijk voor ons collectief bewustzijn, er wordt gewerkt aan disclosure, maar ligt zeer complex, binnenkort meer MJ12 1947 (Geachte heer en mevrouw Amerika) Een stof die kogelvrij kan zijn? Dit kwam letterlijk van de neergestorte UFO bij Roswell in 1947. Letterlijk. Merk je op hoe er een nieuwe Motorcade One en Airforce One zullen zijn onder president Trump? Die twee nieuwe machines zullen een heleboel nieuwe buitenaardse technologie bevatten. #Disclosure https://t.co/7eHFuvrEdS https://thehill.com/policy/energy-environment/383517-epa-chief-upgraded-his-official-car-to-one-with-bullet-proof-seat/ The Majestic is sinds 1947 een organisatie binnen de Amerikaanse regering die onderhandelt over vrede van meer dan 100.000 races in de melkweg. MJ12 nam onmiddellijk de controle over drie zeer geclassificeerde antizwaartekracht ruimtevaartuigen prototypes op dag één in 1947. Truman ontdekt van OP. Dat onze nieuw verworven activa technologie hadden achtergehouden. MJ12 is in het leven geroepen om vanaf dat moment het stokje over te nemen. Majestic 12 werd in 1947 op aanwijzing van president Truman gecreëerd als reactie op de Zeta's die neerstortten bij Roswell. Militaire operaties waren aan de gang sinds het midden van de jaren 1920 om een potentieel NAZI vliegend klok UFO-vliegtuig te detecteren en neer te halen. Ze ontwierpen bewapende magnetronschotels om de navigatie-eenheden aan boord te verstoren, waardoor de piloot blind vloog. De bedoeling was om het vaartuig zodanig te destabiliseren dat het zou neerstorten in een bijna gecontroleerde omgeving die zou leiden tot de minst destructieve vorm van het neerhalen van een vliegtuig. De meeste passagiers overleefden deze downing-techniek, sommigen waren niet afhankelijk van waar/ hoe ze crashten. Helaas, toen dit gebeurde, was het leger onaangenaam verrast. Ze geloven dat alle geregistreerde UFO-verhalen vóór 1947 slechts de NAZIs waren. Ze hadden niet verwacht dat ze die trouwe dag een Zeta zouden ontmoeten. Nee, het was om een nazi-vliegende bel neer te halen. Zeta's waren niet het doelwit. Hoewel de snelheid waarmee het leger in staat was om hun sensortechnologie aan te passen resulteerde in verschillende onbedoelde downings van Zetas. Maar vergis je niet, we waren die vaartuigen aan het neerhalen omdat we onderzoek deden. Ja, veel van de "nazi's" die in de processen werden geëxecuteerd, waren eigenlijk "onschuldig" als je dat kunt geloven. Hun beslissingen om executies te laten plaatsvinden werden rechtvaardig bestraft, maar de meesterbreinen werden nooit verantwoordelijk gehouden voor hun daden. Ze werden de VS/Argentinië binnengesmokkeld. De Majestic 12 is sinds het begin van de Majestic 12 in contact geweest met verschillende ET-groepen op aarde. De oorspronkelijke leden van de Majestic 12 waren op de hoogte van buitenaardse aanwezigheid op Aarde, maar hadden voorafgaand aan MJ12 est geen officieel contact met een van hen gevormd. Ze worden beschermd door de National Security Act van 1947. Majestic 12 werd in 1947 direct na Roswell gemaakt omdat de belangen van de Nationale Veiligheid (Heilige Stoel) wilden dat we de buitenaardse levensvormen en de alternatieve fysica die ze gebruiken zouden verdoezelen. Organisatie bestaat nog steeds en is de grootvader van de Deep State non-Cabal. De Cabal nam de controle over het Nationale Veiligheidsapparaat dat werd gecreëerd na de fall-out van Roswell in 1947. Dat systeem was ontworpen om ondoordringbaar te zijn, en dat was het ook, bijna 70 jaar lang tot het internet en sociale media. https://t.co/fvOffpB8Cc Majestic 12 verbergt zich in het volle zicht, gebruikt desinformatie voor echte DECLAS-orders om lopende operaties niet in gevaar te brengen en heeft proactief achter de schermen gewerkt om officiële openbaarmaking en eerste contact naar het publiek te brengen sinds MJ12ongeveer 33 jaar werd ondermijnd. 1947,33 In 2011 veranderde MJ12-controle van eigenaar van de CF/322/MB CST Cabal en werd "Het Plan" gecreëerd. Je LEEFT een majestueuze film van Disclosure. Duisternis verwelkt in LICHT en de waarheid zal onthuld worden. Dit account is gestart rond [datums?] om pre-Disclosure discussies te vergemakkelijken. ================= Geachte heer en mevrouw Amerika, The Majestic 12 was een geheime groep van 12 personen gecreëerd door de regering van de Verenigde Staten die buiten de wet, het toezicht en het bestuur zou opereren vanwege een ontdekking die plaatsvond in de woestijn in Roswell, New Mexico. Doe met ons mee.... Voorwendsel/ geschiedenis: Voorafgaand aan de oprichting van MJ12, of MAJIC EYES ONLY classificatiecompartimentering beschouwd als "need to know" (was niet toegestaan vóór de National Security Act van 1947) waren de stichtende leden belangrijke spelers in gebeurtenissen die leidden tot Roswell. Er was een opzet. In Operatie Paperclip hebben we met middelen die op dat moment nodig waren om meer dan 1.800 +++ nazi-wetenschappers, geleerden en officieren te brengen. We smokkelden ze het land binnen en gaven ze nieuwe identiteiten en zeer diep gecompartimenteerd "[niet] erkend (door u)" TOP SECRET SAP. We leerden van de 1.800+++ nazi's dat Duitsland vliegende schotelprototypes had ontworpen onder leiding van een God in het "vlees en bloed" die het "bieden" van dit buitenaardse deed. Hitler werkte met dit wezen (zoals we later te weten kwamen). Hitler was slechts een wegwerppion. Begrijp nu dat in STARGATE SG-1 de Go'uld een parasietisch reptielachtig ras van buitenaardse wezens zijn die "een gastheer nemen" om de dood te bedriegen en [BOEM], we zullen hier zo meteen naar verwijzen. We zeggen niet dat Hitler een Go'uld was. De Go'uld zijn fictieve personages die een zeer reële waarheid in het universum uitbeeldden. Hitler terzijde, de leidende nazi's die we het land binnensmokkelden, waren niet van plan hun diepste militaire geheimen op te geven aan hun voormalige vijand (we zijn nog steeds hun vijand), dus in plaats daarvan werden we geïnstrueerd over hoe we een apparaat konden bouwen dat in staat was om de navigatiesystemen aan boord neer te halen. Hun orders rechtstreeks als activa van het Amerikaanse leger eisten dat ze waardevolle actie zouden ondernemen om een Duitse vliegende klok te verwerven. '162 In plaats daarvan was wat er die glorieuze nacht gebeurde niet wat we ooit hadden kunnen geloven. De waarheid zal je achtervolgen. We staan op het punt om het uit te leggen. Het vaartuig dat neerstortte was niet alleen een ruimteschip dat niet van deze aarde kwam, maar dat de inzittenden binnenin VEEL opvallende overeenkomsten hadden met ons eigen homosapien of humanoïde ontwerp. We hadden vergelijkbaar DNA, maar hun lichamen waren GENETISCH GEMANIPULEERD om zeer complexe missies uit te voeren. Niet alleen hadden ze een andere configuratie van organen in hun humanoïde "poppen" lichamen, maar ze bezaten ook organen die onwaarschijnlijk zijn op planeet Aarde. Ze kwamen van buiten "daar". Dit gaf de regering van de Verenigde Staten de gelegenheid om gebruik te maken van de dreiging dat Hitler in competitie was met een "God" die beweerde een buitenaardse te zijn, maar dat wij, de Amerikanen, goud hadden geslagen omdat we weten dat God zich niet voor u presenteert. Het onbegrip van die term.... Je Onsterfelijke Spirituele Biologische Entiteit (IS-BE) is je ziel (IS) en je lichaam (BE). Je bent een IS-BE. Al het leven in het universum zijn ISBE's. We zijn allemaal hetzelfde. We zijn allemaal één. We zijn met elkaar verbonden door onze pijnappelklier. Ons bewustzijn komt van God of Alles of IS-BE. Wij (Amerikanen) waren per definitie van onze nationale identiteit van de grondleggers dat we wisten dat God alles was en dat vrijheid om geloof in God te praktiseren in ELKE VORM was toegestaan. Dit vormde een interessant complex web van informatie. Oorspronkelijk vocht onze regering tegen de smokkelaars en de drugshandel en de kinderontvoeringen. Meer is dat niet. Niet beschermen. Deze groep parasitaire bloedlijnfamilies aanbad een oude Babylonische [God] IS-BE van Kinderoffer, Moloch. We wisten uit eerdere inlichtingen dat degenen die de IRS en Federal Reserves begonnen direct betrokken waren bij rituele kinderoffers, waaronder het drinken van het bloed van een kind. We zullen hier een popcultuurreferentie gebruiken, het is gepast. Onderzoek Moloch A . In Harry Potter and the Sorcerer's Stone zei Bane: Het is een vreselijke misdaad om een eenhoorn te strikken. Het drinken van het bloed van een eenhoorn zal je in leven houden, zelfs als je een centimeter verwijderd bent van de Dood. Maar tegen een vreselijke prijs. Je sleign iets zo puur, je zult een halfwaardetijd hebben. Een vervloekt leven. - cc @jk_rowling "Maar wie zou zo'n leven kiezen?" vroeg Harry. "Kun je niemand bedenken?" Bane antwoordde. Een eenhoorn is een [mythisch] schepsel van pure schoonheid en geest. Een baby is dat. Een schepsel van pure schoonheid en geest. Een baby is een eenhoorn. IS-BE's zijn er in vele vormen, maten, vormen, kleuren, vaardigheden, enz. Letterlijk alles wat je maar kunt bedenken, bestaat in het universum. Deze kennis kwam tot ons na honderden uren gelogd te hebben met telepathische menselijke vertegenwoordigers die communiceerden met EBEN-1 en EBEN-2. We leerden dat de Entiteit die Hitler controleerde, handelde en zich gedroeg in extreem slecht gedrag. Dit was echter duidelijk.... we kunnen terugkijken op STARGATE SG-1 en de ORI vergelijken met de tactiek om hun volgers te hersenspoelen ondanks dat ze zijn voorgelogen. De vooruitgang die werd geboekt in de jaren die leidden tot een handel, resulteerde er in wezen in dat we Hitlers dood faken (Majestic houdt van films - geniet je van de show?) in ruil dat hij stopte met werken met de ET IS-BE die puur kwaad was. Nou, laten we herhalen, spoelen en herhalen.... De "Cabal" wordt momenteel geleid door een ander "Comité! " van ET IS-BE's verbonden met lopende zaken binnen het niet-erkende ruimteprogramma dat de Amerikanen overnamen toen Duitsland viel. Daarom gebeurde Operatie Paperclip. De afgelopen 30 jaar zijn we echter getuige geweest van een massale ondermijning van de macht van het Amerikaanse volk in naam van de "Nationale Veiligheid". Verbind dat nu met CIA-programma's die in de Verenigde Staten actief zijn door middel van sociaal gemanipuleerde problemen zoals schietpartijen op scholen en terreuraanslagen. Deze groep individuen is de vijand van de Majestueuze 12, en voor het eerst in DECENNIA hebben we eindelijk een OPPERBEVELHEBBER gekozen die HET MOERAS KAN DROOGLEGGEN en de sterren voor de wereld kan openen. Kijk, je hebt de waarheid al die tijd gekend. De waarheid is [verbergen] in het volle zicht gestructureerd rond propaganda en social engineering. Roswell opende een ENORM blik wormen dat direct onder controle stond van de Majestic 12. We opereerden boven Top Secret. ALLES GING. NOEM MAAR OP. ONBESCHRIJFELIJK. KWAAD. WAAROM? Wie zijn de Cylons? Meer informatie over offline archiveren. OVERWIN DE VERDEEL EN HEERS VAN ELKE GROTE FRANCHISE DIE ER IS EN KIJK GEWOON NAAR RUWE GEGEVENS. DENK SPIEGEL. Hollywood zag een glimp opvangen van de realiteit van wat de ruimte is. Het is wat je ervan maakt. Uw wil. Er zijn onbegrensde mogelijkheden en je hoeft alleen maar een pad te kiezen. We weten fundamenteel dat het hoogste bewustzijnsniveau LICHT is. Fotonen. OVERAL. LETTERLIJK OVERAL. De Majestic 12 houden van films. We moesten, ten koste van alles wat nodig was [uiteindelijk toegeven aan het Comité (of een SG-1-referentie, "The Trust")] ervoor zorgen dat het feit dat we: A) Eerste Contact met Buitenaards Leven hadden. B) Geleerd Dat het universum VOL LEVEN is, werd oorspronkelijk bewaard voor de Chicoms en de USSR, maar uiteindelijk voor het Amerikaanse volk. Voor deze wandaad spijt het ons oprecht dat we je op zo'n manier in de steek hebben gelaten. Het begrijpen van Volledige Disclosure vereist dat je begrijpt wat Full is? Wat kan worden bekendgemaakt? We hebben geleerd hoe we het moeten doen. En een groep heeft die wapens tegen jullie gebruikt. De Space Force is 100% noodzakelijk om ervoor te zorgen dat geen enkele andere ET IS-BE (meer geëvolueerde humanoïden dan jijzelf en soms menselijk uitziende humanoïden) massale mensenrechtenschendingen schendt. Het doel van het leven is om lief te hebben en geliefd te zijn. Verder niets. "163 Ondanks het slechte waar deze groep bij betrokken was, en de rechtvaardiging van het leger voor de handel in kinderen die ze stelen van het Amerikaanse volk (elke dag. 800.000+++/jaar) geloofden de militairen door eigen schuld dat ze ongelijk hadden. Toestaan dat A zoals ET IS-BE's onze wet overtreden omdat ze een aantal mooie ruimtewapens hebben, kan een behoorlijk ONTMOEDIGENDE TAAK zijn om te ondernemen. We hebben het immers over het transformeren van onze samenleving in de komende 10 jaar in een ruimtecultuur met ruimtehavens naar Andromeda en AMERICA FIRST! Ja; er zijn vreselijke dingen gebeurd. Kunnen we het veranderen? We kunnen alleen de toekomst veranderen. We kunnen "teruggaan in de tijd en ongedaan maken wat we deden", maar de resulterende wereld zou onmiddellijk zijn veroverd als het geheim te vroeg naar buiten was gekomen. ============================================================ Het is om die reden waarom het intens wordt gepusht door de "Cabal" of "Deep State" of "Majestic Cabal" of de Majestic 12. Roswell ontdekt door middel van oorzaak- en gevolgvoorspellingen met de STARGATE om alcohol te exploiteren. Beperkte tekenruimte. Dichte boodschap. Roswell-wezens leerden Mil Intel over bewustzijn en hoe het kan worden gemanipuleerd en uitgebuit met stoffen. Alcohol is een duw omdat het je pijnappelklier verkalkt. Marihuana is verboden omdat Roswell ZR de waarde ervan heeft uitgelegd. Marihuana legalisatie zal komen met Disclosure omdat ze nauw verbonden zijn met het begrijpen van de biologische verbinding die ons bewustzijn heeft met andere planten en soorten en welke informatie die levensvormen proberen te communiceren en hoe. Wat is buitenaards? Alcohol schaadt in plaats daarvan de verbinding tussen het bewustzijn van het lichaam en communiceert met je met een merkteken van het beest. Alcohol haalt het slechtste in de mensheid naar boven. Dit is de reden waarom het gepusht. Wie aanbidt de Duivel? Het Vaticaan wel. Geloof in God is niet vereist voor geloof in de Duivel. De Majestueuze 12 in zijn vroegste formaties dienden het Vaticaan uitsluitend in alle zaken die met God te maken hebben. De aanwezigheid van wezens werd door Mil Intel aan het Vaticaan onthouden, maar het Vaticaan was al eerder in een open dialoog met ZR. Wat ons betreft, zolang het Vaticaan niet tegen ons was, konden we vrijwel alles doen. Dus dat deden we. Het Vaticaan wilde dat Disclosure voor het publiek werd verborgen omdat ze de Duivel aanbidden en zich voeden met kinderen. Die netwerken werden gebruikt voor het exploiteren en verzamelen van chantage op politici door het creëren van geclassificeerde bronnen en methoden zijn individuen die legaal geen misdaad hebben gepleegd, zijn verantwoordelijk voor het vinden van vrijwilligers die uit eigen beweging zullen handelen in geclassificeerde omgevingen. Meestal betekende dit voorkomen dat de linkerhand wist wat de rechterhand doet. Degenen die de kinderen verplaatsten, werd geleerd om nooit vragen te stellen, anders riskeer je de kans om vervolgens te worden gedood. Redenen van nationale veiligheid waren de dreiging van Et's in de ruimte en het machtsbeluste Vaticaan dwong in wezen de hand van de Verenigde Staten door het geloof van mensen in valse en dogmatische religies. Dus terwijl we die programma's in leven hielden, introduceerden we ernstige misdaadwetten die waren ontworpen om twee vliegen in één klap te slaan. Veel mensen in Gov zijn zeer racistische mensen die zich voeden met de onwetendheid van de zwarte gemeenschap over hun misdaden. Het is schandalig. Alcoholgebruik werd aangepast omdat de exclusiviteit en illegaliteit, maar toch gemakkelijke toegankelijkheid en constante advertenties mensen in staat stelden om stiekem jt te krijgen, waardoor chantage/ kwade energie in wezen kon worden verzameld op consumenten van alcohol. Tegelijkertijd hebben we het groeiproces en het productieproces van marihuana geïntensiveerd met een hoger niveau van intelligentie dankzij mang ET-contacten die van nature gebeuren bij degenen die compatibele trillingstoestanden van bewustzijn hebben. Dit werd voor twee doeleinden gebruikt. We wilden de cultuur op natuurlijke wijze toestaan om het verfijnen van marihuana te verkennen, maar omdat we in wezen voor de duivel/ het Vaticaan werkten, hielden we in plaats daarvan vitale kennis achter over de cocreatieve bewustzijnsimpact van marihuana die het heeft op de link tussen het lichaam en de geest. In operatie STATGATE gebruikte MJ12 RV om oorzaak- en gevolgveranderingen in de omgeving te onderzoeken terwijl ze onder invloed waren van marihuana en alcohol. We leerden dat alcohol het bewustzijn remt om het beest te beheersen. Marihuana was het tegenovergestelde. Het beest koestert zich voor marihuana. Met behulp van het STARGATE-apparaatwaren we in staat om in de REALITEIT van onze Matrix van bewustzijn te kijken en niet in innerlijke projectie die RV onnauwkeurig maakt in vergelijking met een STARGATE. We wisten dat alcohol, massale opsluiting van zwarten, marihuana illegaal maakt, maar de drugskartels financiert als informanten en alles verhandelt voor bronnen en methoden om inlichtingen te verzamelen. Allemaal om Roswell geheim te houden. Het Vaticaan had in 1947 veel meer controle over de wereld dan nu. We kunnen in ons leven getuige zijn van de vernietiging van het Vaticaan voor het eerst in meer dan 89 jaar. Het instituut is corrupt en de definitie van het kwaad/ de Duivel. We deden zowel Goed als Kwaad. We speelden de rol van Goden en creëerden de Matrix van de geest waar veel mensen in vastzitten. We zijn hier om uit dat systeem te breken, Disclosure te accepteren en DUISTERNIS AAN HET LICHT TE BRENGEN. We waren er toen nog niet klaar voor. Dat zijn we nu. Onze toekomst is geweldig. We hebben tientallen jaren besteed aan het voorbereiden van jullie erop, zodat we in minder dan een decennium een SPRONG VAN TIENDUIZEND JAAR in de ontwikkeling van de beschaving kunnen maken. Innovatiesluisdeuren zijn wagenwijd opengebroken.
  0 Reacties 0 x Gedeeld 617 Bekeken
Meer blogs