Daar komt ie hoor...
De nekslag voor horeca, evenementen, sportscholen, recreatie en andere sectoren. En je hebt er zelf nog om gevraagd ook.
Want ja het zal best wel weer opleven.
Mensen worden verkouden en rennen weer naar de teststraten.
En al helemaal als ze in een koud huis moeten overwinteren.
Succes!
Mij raak je niet meer.
Ik kom niet meer bij jullie en heb de afgelopen 2 jaar gezien hoe je het zelf op een veel leukere en creatievere manier kan doen.
En dat zullen nog veel meer mensen gaan ontdekken.
Voor degenen die erom gesmacht hebben:
Karma is a bitch!
En de rest gaat kapot omdat ze de energierekening niet kunnen betalen zoals de bakkers, tuinders, zwembaden, metaalbedrijven, slagers enz.
Agenda 2030, het MKB moet kapot.
Dit is nog maar het begin.
En ondernemers die dit niet willen, laat van je horen!
#waarligtjouwgrens
#hetkloptniet
#hetstoptalswijneezeggen
#nietnormaalmakenwatnietnormaalis
#stopdepriktatuur
[Dit is mijn mening en niet meer dan dat]
Tekst: Miranda van Driel
Daar komt ie hoor... De nekslag voor horeca, evenementen, sportscholen, recreatie en andere sectoren. En je hebt er zelf nog om gevraagd ook. Want ja het zal best wel weer opleven. Mensen worden verkouden en rennen weer naar de teststraten. En al helemaal als ze in een koud huis moeten overwinteren. Succes! Mij raak je niet meer. Ik kom niet meer bij jullie en heb de afgelopen 2 jaar gezien hoe je het zelf op een veel leukere en creatievere manier kan doen. En dat zullen nog veel meer mensen gaan ontdekken. Voor degenen die erom gesmacht hebben: Karma is a bitch! En de rest gaat kapot omdat ze de energierekening niet kunnen betalen zoals de bakkers, tuinders, zwembaden, metaalbedrijven, slagers enz. Agenda 2030, het MKB moet kapot. Dit is nog maar het begin. En ondernemers die dit niet willen, laat van je horen! #waarligtjouwgrens #hetkloptniet #hetstoptalswijneezeggen #nietnormaalmakenwatnietnormaalis #stopdepriktatuur [Dit is mijn mening en niet meer dan dat] Tekst: Miranda van Driel
Leuk
1
1 Reacties 0 x Gedeeld 893 Bekeken 0 Reviews